Συνελήφθη και ο τελευταίος δράστης της δολοφονίας των αστυνομικών στον Ρέντη

15:43 6/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Στη σύλληψη ενός από τους δράστες της δολοφονίας των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Ρέντη πραγματοποίησαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο δραπέτης, Βιτάλι Τερσενίδη, είναι ένας από τους κατηγορούμενους της δολοφονία τον Μάρτιο του 2011, όμως είναι και ο μοναδικός που δεν έχει ακόμη δικαστεί για την πράξη αυτή. Οι υπόλοιποι τρεις δικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και καταδικάστηκαν

σε δύο φορές ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξης ενώ οι υπόλοιποι 11 συγκατηγορούμενοι τους καταδικάστηκαν σε ποινές από 2 έως 9 χρόνια για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, οπλοκατοχή κ.ά.

Οι δύο αστυνομικοί , Ιωάννης Ευαγγελινέλης 23 ετών και Γιώργος Σκυλογιάννης 22 ετών έπεσαν νεκροί από πυρά ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη, την 1η Μαρτίου 2011.

Οι δράστες, είχαν σταματήσει το αυτοκίνητο σε σκοτεινό σημείο και όταν πλησίασαν οι μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ , βγήκαν από το όχημα και με καλάσνικωφ και ένα πιστόλι άρχισαν να πυροβολούν, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί καταδίωξη μετά από ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα