Συνελήφθη 58χρονος στην Κέρκυρα – Φωτογράφισε πάνω από 12.000 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην Κέρκυρα τον 58χρονο άνδρα που φωτογράφιζε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια. Είχε φωτογραφίσει περισσότερες από 12.000 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, κατά την διάρκεια των ετών, ο 58χρονος που συνελήφθη στην Κέρκυρα.

Η

καταγγελία που βοήθησε στον εντοπισμό του, προήλθε από 27χρονη γυναίκα η οποία τον φωτογράφισε με το κινητό της τηλέφωνο την στιγμή που επιβιβαζόταν στο λεωφορείο.

Ο εν λόγω άνδρας είχε τραβήξει το βλέμμα της αστυνομίας τα τελευταία δύο χρόνια όπου και επιδιδόταν σε συστηματική φωτογράφιση γυναικών και ανήλικων κοριτσιών κατά τις καθημερινές τους δραστηριότητες στην πόλης της Κέρκυρας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, στις εσωτερικές μνήμες των οποίων βρίσκονταν αποθηκευμένες περίπου 3.500 φωτογραφίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες δύο κάρτες αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων, με περίπου 9.500 φωτογραφίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ταυτοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κατασχέθηκε έρευνα από τις ανυποψίαστες γυναίκες και κοπέλες από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα