Συναγερμός στο Γέιλ – Ένοπλος σπέρνει τον τρόμο στο Πανεπιστήμιο [εικόνες]

Η διεύθυνση του Πανεπιστημίου του Γέιλ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω Twitter και προτρέπει τους φοιτητές να καθίσουν σε κάποιο ασφαλές σημείο λόγω ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών που κάνουν λόγο για ένοπλο μέσα στο Πανεπιστήμιο.Το Tweet της διεύθυνσης του Πανεπιστημίου του Γέιλ αναφέρει: «Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για άνδρα με όπλο στο Πανεπιστήμιο. Παρακαλούμε μείνετε μέσα». Επίσης, αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα ότι η Αστυνομία του Νιου Χέιβεν δέχτηκε

ένα τηλεφώνημα το οποίο έκανε λόγο για ένοπλο μέσα στο Γέιλ. Ταυτόχρονα οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες των ειδικών δυνάμεων προκειμένου να προλάβουν κάποια ενδεχόμενη τραγωδία και να ερευνήσουν εάν ευσταθούν οι πληροφορίες και υπάρχει κάποιος ένοπλος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι γύρω δρόμοι έχουν κλείσει και βρίσκονται πολλοί αστυνομικοί στο σημείο.

Φοιτητής, δήλωσε σε τοπικό μέσο πως μεταξύ τους οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων «φώναζαν ο ένας στον άλλο να καλυφθούν», ενώ σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα στον χώρο δεν υπάρχουν πολλοί φοιτητές, αλλά μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Σχετικά με το τηλεφώνημα στις Αρχές, λέγεται πως το έκανε ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου και ενημέρωσε την αστυνομία ότι ο συγκάτοικος του στην φοιτητική εστία, είχε προειδοποιήσει ότι θα πυροβολήσει φοιτητές την Δευτέρα.

Επίσης, δύο μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι είδαν έναν κάποιον να κρατάει καραμπίνα και να τρέχει προς την εστία.

Η εφημερίδα του Πανεπιστήμιου Yale Daily News, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άνδρα σε κάποιο δρόμο λίγο πιο πέρα από το Γέιλ ενώ ταυτόχρονα οι Αρχές κάνουν έκκληση στις τοπικές επιχειρήσεις να διακόψουν την λοειτουργία τους για λόγους ασφαλείας.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα