Συγκλονιστικό εξώφυλλο του TIME: Η Google ενάντια στο θάνατο

Το νέο εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ αναφέρεται στη νέα επιχειρηματική στροφή της Google προς τον τομέα της υγείας με στόχο την επέκταση της ανθρώπινης ζωής.

Στην πιο τολμηρή κίνηση της καριέρας του, ο Λάρι Πέιτζ, διευθύνων σύμβουλος της Google, προετοιμάζει την δημιουργία μιας θυγατρικής εταιρείας η οποία εστιάζει στην υγεία και συγκεκριμένα στη γήρανση.

Η νέα

αυτή εταιρεία, υπό το όνομα Calico, θα προσπαθήσει να επεκτείνει την ανθρώπινη ζωή μέσω της επιστήμης της βιοχημείας και της βιοτεχνολογίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός για αυτή την εταιρεία υγείας στο Silicon Valley, καθώς οι μικρότερες εταιρείες δεν έχουν πόρους ενώ οι μεγαλύτερες δεν έχουν τις υποδομές.

Το περιοδικό ΤΙΜΕ σε αντιδιαστολή με την πορεία της ανταγωνιστικής εταιρείας τεχνολογίας, Apple, έκανε χιούμορ λέγοντας ότι η εταιρεία του δαγκωμένου μήλου λάνσαρε χρυσό κινητό την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Google ίδρυσε θυγατρική η οποία μπορεί να νικήσει το θάνατο.

Στην ερώτηση γιατί η Google θα ασχοληθεί με τον τομέα της υγείας, το περιοδικό ΤΙΜΕ απαντά: «Αν δεν το κάνει αυτή τότε ποιος;».

Keywords
Τυχαία Θέματα