Συγκέντρωση και πορεία στο ΟΑΚΑ ετοιμάζουν οι Μπιλίμπερς [Βίντεο]

Το ελληνικό funpage του Τζάστιν Μπίμπερ στο Facebook καλεί τις θαυμάστριες να δώσουν το παρόν στην συγκέντρωση μόνο για Μπιλίμπερς καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είναι το πρώτο Σάββατο από το κλείσιμο των σχολείων.

Οι φανατικές θαυμάστριες του Τζάστιν δεν χάνουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα

και το κλείσιμο των σχολείων, χωρίς να ξεχάσουν τον Τζάστιν τους φυσικά. Οι Μπιλίμπερς έχουν προγραμματίσει ένα χριστουγεννιάτικο event και το ανακοίνωσαν στο Facebook:

«Λοιπόν, μιας και θα είναι Χριστούγεννα και το πρώτο Σάββατο που θα είναι κλειστά τα σχολεία, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο event στο ΟΑΚΑ (αλλά θα μαζευτούμε στο THE MALL ATHENS και θα είμαστε εκεί μέχρι τις 5:40) το οποίο θα έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις με την δική σας βοήθεια βέβαια.

Από εσάς χρειαζόμαστε:

-Χριστουγενιάτικα Bieber-πανό (γιατί θα γυρίσουμε video)

-Σκουφάκι Άι Βασίλη (Αν έχετε παραπάνω φέρτε σε περίπτωση που ξεχάσει κάποιο άλλο άτομο)

- 3 ευρώ για να αγοράσουμε bieberstuff που θα τα μοιράσει τυχαία η Αγιο-Βασιλίνα μας (surpiseeeeeee ♥)

- Όσοι/ες έχουν κάποιο bieberstuff το οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερα το δίνουν σε μία από τις διοργανώτριες. (βάγια σλ Filina Xatzigeorgalli Sofia Raspberry και Abbey Gorgiaa Drakatou) και θα δοθούν σε άλλες beliebers.

-ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙΙΙΙΙΙ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΑΑ !

Θέλουμε όλοι και όλες να περάσετε καλά!»

Όσοι «άπιστοι» δεν δώσετε το παρόν για να τιμήσετε τον Τζάστιν, μπορείτε να δείτε τι θα χάσετε, παίρνοντας μια γεύση από την περσινή εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα