Στρώμα-ρουφιάνος ανιχνεύει την απιστία και σας ειδοποιεί με sms!

Η τεχνολογία έγινε σύμμαχος εκείνων που έχουν υποψία πως ο σύντροφός τους τούς απατά και τους βοηθά να τον πιάσουν στα...πράσα!

Γνωστή ισπανική εταιρεία κατασκεύασε ένα στρώμα που σας ειδοποιεί άμεσα όταν ο σύντροφός σας σάς απατά πάνω στο ίδιο σας το κρεβάτι! Το στρώμα είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα που έχει ονομαστεί «Lover detection system» που αποτελείται από σένσορες υπερήχων που ανιχνεύουν αν οι κινήσεις που γίνονται επάνω στο στρώμα προέρχονται από σεξουαλική δραστηριότητα.

Εκείνη την στιγμή,

ο χρήστης λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο ένα μήνυμα με το οποίο ενημερώνεται πως το στρώμα του χρησιμοποιείται για σεξ.

Η El Mundo υποστηρίζει πως σύμφωνα με έρευνες, οι Ισπανοί είναι οι πιο άπιστοι εραστές στην Ευρώπη γι’ αυτό γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία του «Smarttress», του στρώματος που παρουσιάστηκε στην Μαδρίτη αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω ίντερνετ από κάθε σημείο του πλανήτη.

Το Smarttress έχει προγραμματιστεί ώστε να αναγνωρίζει και άλλους τύπους κινήσεων που γίνονται επάνω του όπως για παράδειγμα το… χοροπήδημα των παιδιών ή των σκύλων. Αν ανιχνεύσει σεξουαλική δραστηριότητα, ο χρήστης λαμβάνει στο κινητό του γραπτό μήνυμα με λεπτομέρειες όπως η ένταση, οι κινήσεις ανά λεπτό και η διάρκεια της επαφής!

Το στρώμα-ρουφιάνος διατίθεται σε δύο μεγέθη: 135 x 190 εκατοστά και κοστίζει 1.500 ευρώ και 150 x 200 εκατοστά και κοστίζει 2.500 ευρώ,

Η εταιρία υποστηρίζει από τη μεριά της πως το στρώμα προσφέρει ξεκούραση τις νύχτες και πνευματική ηρεμία την ημέρα… Δεν έχει άδικο, σωστά;

The post Στρώμα-ρουφιάνος ανιχνεύει την απιστία και σας ειδοποιεί με sms! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα