«Στράβωσε» η Μενεγάκη αλλά την πρόδωσε το μικρόφωνο [βίντεο]

Η Σόφη Πασχάλη πήγε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να δείξει ασκήσεις γυμναστικής. Οι επιδείξεις στο πλατό δημιούργησαν ένα χάος που φάνηκε ότι δεν άρεσε καθόλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Η γυμνάστρια ξεκίνησε να χοροπηδάει στο πλατό και την ακολούθησαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο καλεσμένος της

εκπομπής, Ευθύμης Ζησάκης και άρχισε να χοροπηδάει και αυτός. Έτσι δημιουργήθηκε ένα χάος στο πλατό, κάτι που απ' ότι φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στην Ελένη.

Βλέποντας τους όλους να χοροπηδούν, η παρουσιάστρια έφυγε από το πλάνο και κάθισε στην πολυθρόνα που βρισκόταν στο πλάι προκειμένου να μιλήσει με την αρχισυντάκτρια της, Ελένη Γελάλη χωρίς να ακουστεί. Έλα όμως που δεν της είχαν κλείσει το μικρόφωνο...

«Ελένη, τι βλέπουμε;», ακούστηκε να ρωτάει η Μενεγάκη την αρχισυντάκτρια της και τελικά το ακούσαμε όλοι στη διαπασών. Αμέσως μετά το τέλος της γυμναστικής, η παρουσιάστρια έκανε μία ευγενική παρατήρηση στην Σόφη Πασχάλη για το είδος που είχε επιλέξει να παρουσιάσει, την χαιρέτησε ψυχρά και από μακριά και συνέχισε με το επόμενο θέμα της.

The post «Στράβωσε» η Μενεγάκη αλλά την πρόδωσε το μικρόφωνο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα