Στρατούλης: Έχουμε φροντίσει για όλα – Δεν θα αφήσουμε τον κόσμο ξεκρέμαστο σε περίπτωση Grexit

«Μην ανησυχεί ο κόσμος, θα δυσκολευτούμε για μερικούς μήνες, αλλά όλα θα πάνε καλά» διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Στρατούλης υπογράμμισε ότι στο ενδεχόμενο του «μεγάλου όχι» η κυβέρνηση δεν θα αφήσει ξεκρέμαστο τον ελληνικό λαό, την οικονομία και την κοινωνία. «Είναι σαφές ότι έχουμε φροντίσει να έχουμε όλα εκείνα τα μέτρα ώστε η Ελλάδα,

αν αντιμετωπίσει κάποιες λίγες δυσκολίες για κάποιους λίγους μήνες να έχει τη δυνατότητα από εκεί και πέρα να ξαναμπεί σε δρόμους ανάπτυξης και ελπίδας» σημείωσε.

Εκείνοι μεγαλύτερη ζημιά

Πάντως, κατά την άποψη του κ. Στρατούλη «μεγαλύτερη ζημία από ένα Grexit θα πάθουν οι δανειστές απ’ ό,τι η Ελλάδα» συμπληρώνοντας ότι «αν δεν πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ τέλη του μηνός οι ίδιοι οι δανειστές, θα έρθουν να πουν ότι δεν είναι πιστωτικό γεγονός» πρόσθεσε ο υπουργός.

Τέλος, για το θέμα που ανέκυψε με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα δήλωσε ότι «καλά έκανε η πρόεδρος της Βουλής (που επέστρεψε την έκθεση) γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα».

The post Στρατούλης: Έχουμε φροντίσει για όλα – Δεν θα αφήσουμε τον κόσμο ξεκρέμαστο σε περίπτωση Grexit appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα