Στους «8» του Champions League Τσέλσι και Ρεάλ: Νίκησαν Γαλατά και Σάλκε με 2-0 και 3-1

Με μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς τον Σάμουελ Ετό (1 γκολ) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (2 γκολ), Τσέλσι και Ρεάλ προκρίθηκαν στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με συνολικό σκορ 3-1 και 9-2 αντίστοιχα κόντρα σε Γαλατασαράι και Σάλκε.

Τσέλσι - Γαλατάσαράι 2-0

Η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν συνεπής με το ραντεβού της στους «8» της διοργάνωσης καθώς επικράτησε με 2-0 της Γαλατασαράι, μπαίνοντας δυνατά στο ματς από το 1ο ημίχρονο με Σάμουελ Ετο'ό και τον Γκάρι Κέιχιλ να σκοράρουν στο 4'

και στο 42' αντίστοιχα, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα να περάσουν στα προημιτελικά του Champions League για 9η φορά στην ιστορία της.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβανόβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ (82' Σέρλε), Ουίλιαν, Αζάρ, Ετο'ό (86' Τόρες).

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Εμπουέ (77' Χαΐροβιτς), Σεχίμ Καγιά, Σετζού, Αλέξ Τέλες, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Γεκτά Κουρτουλούς (67' Χακάν Μπαλτά), Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ (54' Ουμούτ Μπουλούτ).

Ρεάλ Μαδρίτης - Σάλκε 3-1

Δεν χρειαζόταν σχεδόν... ούτε να κατέβει να αγωνιστεί μετά το πρώτο ματς στο Γκέλζενκιρχεν, τότε που το ταμπλό είχε γράψει 6-1 υπέρ της. Ωστόσο η Ρεάλ έκανε και πάλι πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο και με χαρακτηριστική άνεση προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League με 3-1 και συνολικό σκορ 9-2.

Πρωταγωνιστής φυσικά ποιος άλλος από τον Πορτογάλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε δύο γκολ (21', 74') και είχε και δύο δοκάρια, φτάνοντας τα 13 γκολ φέτος στην διοργάνωση (προσωπικό ρεκόρ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Νάτσο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο (46' Καζεμίρο), Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Χεσέ Ροντρίγκεθ (8' Μπέιλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα.

Σάλκε: Φέρμαν, Χούγκλαντ, Χέβεντες (58' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Ματίπ, Κολάσινατς, Νόιστεντερ, Αϊχάν, Μάιερ, Ομπάσι, Ντράξλερ, Χούντελααρ (46' Σαλάι).

Keywords
Τυχαία Θέματα