Στον Κορυδαλλό ο Γιώργος Σπανός και ακόμη τέσσερις συγκατηγορούμενοί του

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού θα πάρουν σήμερα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μαζί με ακόμη τέσσερις συγκατηγορούμενούς για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων, έπειτα από την απόφαση του εισαγγελέα μετά τις απολογίες τους να τους κρίνει προφυλακιστέους.

Πρόκειται για έναν υπεύθυνο εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, έναν τελωνειακό υπάλληλο, έναν μηχανικό πλοίου, καθώς και τον συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ. Ενώ

οι συνήγοροι του προέδρου του Γιώργου Σπανού, χαρακτήρισαν άδικη και αυστηρή την απόφαση.

Από την άλλη πλευρά, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Κυριακή οι τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι με χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ελεύθερη με εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφέθηκε επίσης το Σάββατο μια γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων. Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα