Στον εισαγγελέα οι εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στον χθεσινό αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι

Με βαρύτατες κατηγορίες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών εννέα άτομα, πέντε εκ τον οποίων ανήλικα, που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Περιστέρι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά τον αγώνα μπάσκετ Περιστερίου– Ιωνικού Νικαίας.

Οι νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

για τα κατά περίπτωση αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, παραβάσεων σχετικών με εκρηκτικές ύλες και παράβαση των νόμων «περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς» και «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Α. Παπανδρέου», ομάδα περίπου ογδόντα ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Στη συνέχεια, η ίδια ομάδα, αφού απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, βγήκε από το γήπεδο και επιτέθηκε εκ νέου, με βόμβες μολότοφ, πέτρες, κομμάτια από μάρμαρα, πυροσβεστήρα κ.ά. Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

Στα σημεία των επεισοδίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων υπολείμματα από δύο μολότοφ, σιδερογροθιά, πυροσβεστήρας και δύο κράνη μοτοσικλετιστή.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα