Στον ανακριτή οι Χρυσαυγίτες – Από ώρα σε ώρα η απόφαση για την προφυλάκισή τους

Στον ανακριτή έχουν οδηγηθεί οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος, προκειμένου να απολογηθούν και από ώρα σε ώρα, αναμένεται η απόφασή για την προφυλάκισή τους.

Οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να παρουσιαστούν ένας ένας στον ανακριτή, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα υποστηρίξουν ότι η δίωξη εναντίον τους είναι πολιτική και η σύλληψή

τους αντισυνταγματική.

Όσο για τον αρχηγό τους, Νίκο Μιχαλολιάκο, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη, ενώ ο Χρήστος Παππάς την Πέμπτη.

Υποδοχή από τους υποστηρικτές τους

Με χειροκροτήματα και επευφημίες δεκάδες συγκεντρωμένοι εντός του προαύλιου χώρου των δικαστηρίων υποδέχθηκαν τους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Ήρωες-ήρωες» φώναζαν για να πάρουν την απάντηση από τον Ηλία Παναγιώταρο πως «Είμαστε καθαροί σαν κρύσταλλο!».

Ποιοι είναι οι ανακριτές

Οι Σπύρος Γεωργουλάς και Χρήστος Παπακώστας είναι οι δύο ανακριτές που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της.

«Έμπειροί δικαστικοί λειτουργοί, μεθοδικοί, ξέρουν Νομικά και με απαράμιλλο ήθος», είναι σύμφωνα με τους συναδέλφους τους οι δύο πρωτοδίκες που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της ανάκρισης Σπύρος Γεωργουλάς και Χρήστος Παπακώστας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής και τουλάχιστον για τις δύο επόμενες ημέρες οι πρωτοδίκες θα έρθουν ενώπιοι με τα βασικά πρόσωπα της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα