Στογιάνοβιτς, Κετσπάγια, Μαρακαριάν, Μιτσελ, Δώνης και Λεμονής για Εθνική

Την Τετάρτη (28/1) το μεσημέρι ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχουν συνάντηση για το ζήτημα του προπονητή της Εθνικής ομάδας. Κετσπάγια και Στογιάνοβιτς τα ονόματα των νέων υποψήφιων για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος...

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ είναι να συμφωνήσει με νέο προπονητή και να ανατρέψει την κατάσταση στην «γαλανόλευκη» από καταβολής Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης

έχει εξουσιοδοτηθεί από την ομοσπονδία να το πάρει πάνω του, να κάνει κάποια, ή όσα ραντεβού θέλει και ύστερα να περάσει το όνομα από το Δ.Σ της ΕΠΟ έτσι ώστε να πάρει την έγκριση σύσσωμου του συμβουλίου.

Μέχρι στιγμής το πρώτο όνομα που έπαιζε στη λίστα ήταν του Ουρουγουανού, Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως και του Ισπανού, πρώην, τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι δύσκολο να αναλάβει την Εθνική ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα λόγω Ολυμπιακού. Οι τελευταίες, όμως, πληροφορίες φέρνουν ως υποψήφιους για την διαδοχή του Κλαούντιο Ρανιέρι, τους Τιμούρ Κετσπάγια και Σλάβισα Στογιάνοβιτς.

Ο Κετσπάγια ήταν στην Εθνική της Γεωργίας για τέσσερα χρόνια, ωστόσο μετά από κάποια... προσωπικά που είχε με την ομοσπονδία η συνεργασία τους λύθηκε. Ο Γεωργιανός βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια συνάντηση με τον Καραγκούνη. Σε ό, τι αφορά τον Σλάβισα Στογιάνοβιτς, τον έφεραν στο «φως» ιταλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι Τύπου στη γειτονική χώρα έγραφαν: «Ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς, πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα είναι σε συζητήσεις για να γίνει ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας».

Επιπλέον, να αναφέρουμε πως στη λίστα του Γιώργου Καραγκούνη είναι και Έλληνες προπονητές, όπως ο Τάκης Λεμονής, που έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή και το δεύτερο όνομα είναι του Γιώργου Δώνη.

The post Στογιάνοβιτς, Κετσπάγια, Μαρακαριάν, Μιτσελ, Δώνης και Λεμονής για Εθνική appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα