Στο Γιουβέντους – Ρόμα για «κατασκοπεία» ο Ολυμπιακός

Στην «Γιουβέντους Αρένα» θα βρεθεί «κατάσκοπος» του Ολυμπιακού προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ρόμα καθώς η «Μεγάλη Κυρία» είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στην 3η και στην 4η αγωνιστική του Champions League...
Ντέρμπι υψίστης σημασίας στην Ιταλία καθώς τόσο η Γιουβέντους

όσο και η Ρόμα «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο Τορίνο θα δοθεί μεγάλη μάχη για το ποια θα... στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Serie A. Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο Τορίνο προκειμένου να παρακολουθήσει τη Γιουβέντους εκτεταμένα, να σημειώσει τα σημεία – κλειδιά στο παιχνίδι των «μπιανκονέρι» και να τα δώσει στον Μίτσελ, έτσι ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδος να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, το κλίμα δεν είναι πάρα πολύ καλό, καθότι η ήττα από τον Ατρόμητο, ο εκθρονισμός από την πρώτη θέση, αλλά και η ήττα από την Μάλμε σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό. Το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ρόμα θα το δει και ο Μίτσελ, τηλεοπτικά στις 7 το απόγευμα, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να επικοινωνήσουν με τους πρώην «ερυθρόλευκους» της Ρόμα: Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά και Χοσέ Χολέμπα, για να τους πους κι εκείνοι την εκτίμησή τους από το ματς με την Γιουβέντους και τι θα πρέπει να προσέξουν.

The post Στο Γιουβέντους – Ρόμα για «κατασκοπεία» ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα