Στο Star θέλουν και Γερμανού με… Αλάτι Και Πιπέρι

Φαίνεται πως στο Star έχουν σηκώσει τα μανίκια και σχεδιάζουν προσεκτικά το νέο line up του καναλιού. Εν μέσω θέρους και κρίσης, οι ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο πρόγραμμα του σταθμού, που κάνει μια «στροφή» στην ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Χατζηνικολάου για σχολιαστή του κεντρικού δελτίου, που θα παρουσιάζει κατά πάσα… βεβαιότητα η Μάρα Ζαχαρέα. Επίσης, η Πόπη Τσαπανίδου «πακετάρει»

τα πράγματα της, αφού αφήνει το Νέο Φάληρο και το ΣΚΑΪ και ανηφορίζει προς Κηφισιά μεριά, για να αναλάβει τη ζώνη 10.00 – 13.00.

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του προγράμματος, οι φήμες επιμένουν πως η επόμενη μετεγγραφή του καναλιού θα ακούει στο όνομα της Ναταλίας Γερμανού, το συμβόλαιο της οποίας με το κανάλι της Κάντζας εκπνέει με το τέλος της σεζόν.

Στο Star δεν σκέφτονται την παρουσιάστρια για κάποιο concept ανάλογο με αυτό που παρουσίαζε στον Alpha, αλλά για κάτι που θα βγει από το… μπαούλο της ιστορίας. Η εκπομπή «Αλάτι και πιπέρι» που παρουσίαζε ο πατέρας της Φρέντυ Γερμανός, αποτελεί πρόκληση τόσο για εκείνη, όσο και για το κανάλι.

Για να δούμε αν τα σενάρια θα επαληθευτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα