Στις φυλακές Λάρισας ο Αντώνης Σταμπούλος

Το δρόμο για τις Φυλακές Λάρισας πήρε ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για συμμετοχή στην ένοπλη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Ο συλληφθείς ξεκίνησε την Δευτέρα απεργία πείνας και δίψας στο Τμήμα Μεταγωγών όπου κρατείτο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μεταφορά του σε

φυλακή εκτός του Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο-δήλωση που αναρτήθηκε με το όνομά του (ημερομηνία 6 Οκτωβρίου) λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στον ιστότοπο Indymedia, «Παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού , το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ. Τμήμα Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή…».

Ο Αντώνης Σταμπούλος ανέφερε ότι με αυτό τον τρόπο επιχειρείται η εξόντωση της οικογένειας του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει» αλλά και η «δυσχέρανση του έργου του συνηγόρου». Στη δήλωση προστίθεται ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να εξοντωθεί «αφού ξέρουν ότι πολιτικά υπερασπίζομαι τη θέση μου ακόμη κι αν με στείλουν στη Σιβηρία».

Ο κατηγορούμενος επιτίθενται παράλληλα και στα μέσα ενημέρωσης για το κλίμα τρομολαγνείας που καλλιεργούν και χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονται με την σύλληψη του και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με τον Επαναστατικό Αγώνα και την τρομοκρατία.

The post Στις φυλακές Λάρισας ο Αντώνης Σταμπούλος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα