Στις 2 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη – Έφτασε στην εκκλησία η σορός του

Πλήθος κόσμου έχει ξεκινήσει να καταφθάνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, κοντά στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφθασε στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10 για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη» και χειροκροτήματα από εκατοντάδες θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί στον

προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Η σορός θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 2 το μεσημέρι όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και η σορός του θα οδηγηθεί στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Δεκάδες κόσμου συγκεντρώνονταν από το πρωί της Παρασκευής στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, εκεί όπου μεταφέρθηκε η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Την σορό μετέφερε ένα λευκό αυτοκίνητο, ενώ το φέρετρο ήταν επίσης λευκό. Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ντυμένος με την στολή του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο υπηρέτησε για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Στο μεταξύ συγκλονίζουν τα λόγια της 21χρονης Φρόσως Κυριακού, που απεγκλωβίστηκε πρώτη από το μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης: «Σας παρακαλώ γρήγορα. Βοηθήστε τον Παντελή, έχει χτυπήσει άσχημα» φώναζε με αγωνία.

Στις 8:20 το πρωί της Πέμπτης το μαύρο τζιπ Mercedes ML ΤΟΥ του δημοφιλούς καλλιτέχνη προσκρούει στις προστατευτικές μπάρες της αερογέφυρας του παλαιού αεροδρομίου που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το θηριώδες όχημα πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία κι αφού ανατρέπεται πραγματοποιώντας δύο με τρεις τούμπες στο αέρα, στη συνέχεια προσγειώνεται ανάποδα στο έδαφος. Αρκετά άτομα από τα γύρω καταστήματα αλλά και οδηγοί από διερχόμενα αυτοκίνητα σπεύδουν αμέσως να παράσχουν βοήθεια στους επιβαίνοντες.

Αντικρίζουν δύο κοπέλες κι έναν άντρα στο εσωτερικό του οχήματος. Προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου. Οι θύρες του οδηγού και του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένες. Με αρκετό κόπο καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν την 21χρονη κοπέλα που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Η νεαρή κοπέλα κλαίει, πονάει και τρέμει από το φόβο της. Παρά το σοκ που έχει υποστεί στρέφει το βλέμμα της προς το τζιπ και με λυγμούς εκλιπαρεί τους παρευρισκόμενους.

«Σώστε τον Παντελή και την Μυρσίνη. Γρήγορα σας παρακαλώ ο Παντελής πρέπει να έχει χτυπήσει πολύ άσχημα», λέει με όση δύναμη της έχει απομείνει.

Στα επόμενα τρία λεπτά, Άνδρες τους πυροσβεστικού σώματος και ασθενοφόρα καταφθάνουν στο σημείο και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν από το πολυτελές όχημα τον Παντελή Παντελίδη και την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη. Τα ασθενοφόρα τους οδηγούν στα νοσοκομεία Ασκληπιείο και Ευαγγελισμός, αντίστοιχα.

Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος της Βούλας διαπιστώνουν το θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Οι συνάδελφοί τους στο νοσοκομείο της Αθήνας υποβάλλουν την 29χρονη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα, ενώ μέχρι και σήμερα το πρωί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα κατάγματα που έφερε σε όλη τη δεξιά πλευρά του κορμιού της.

Η 21χρονη Φρόσω νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα.

The post Στις 2 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη – Έφτασε στην εκκλησία η σορός του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντελή Παντελίδη – Έφτασε,panteli pantelidi – eftase