«Στην Άρσεναλ Χούμελς, Σνάιντερλεν και Κεντίρα»

Την επιθυμία του να αποκτήσει η Άρσεναλ τους Ματς Χούμελς, Μόργκαν Σνάιντερλεν και Σάμι Κεντίρα εξέφρασε ο Ρέι Πάρλουρ...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Το μείζον ζήτημα για τους «gunners» είναι η βαθμολογική τους συγκομιδή και η απόσταση που έχουν από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Premier League, που οδηγούν στο Champions League. Η Άρσεναλ, έχασε μοναδική ευκαιρία το

απόγευμα της Κυριακής (21/12) στο «Άνφιλντ» να κάνει ένα μεγάλο... άλμα και να κερδίσει το πρώτο της ντέρμπι φέτος και να πάρει βέβαια και την εκδίκηση της για τον περσινό διασυρμό στο Μερσεϊσάιντ.

Παρά το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ από 1-0 σε 2-1 με τα γκολ των Γάλλων, Ματιέ Ντεμπουσί και Ολιβιέ Ζιρού, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος και τον Σκρτελ στο 97' η Λίβερπουλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, σκορπίζοντας και πάλι την απογοήτευση στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου που για ακόμη μια φορά σε ντέρμπι κάνει την ανατροπή και δεν κερδίζει το ματς [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Να θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρεϊτς» στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 για την 4η αγωνιστική της Barclays Premier League. Οι «cityzens» είχαν προηγηθεί με τον Αγκουέρο στο 28', στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ το ανέτρεψε στο 64' με τον Γουίλσιρ και στο 73' με τον Αλέξις Σάντσες, ωστόσο δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους καθώς λίγα λεπτά πριν την λήξη ο Ντεμικέλις ισοφάρισε [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Όπως είναι αντιληπτό η Άρσεναλ, τόσο στην τελευταία αγωνιστική του 2014, αλλά και στις αγωνιστικές του νέου έτους θα πρέπει να τρέξει ένα σημαντικό σερί και να πάρει κάποια ντέρμπι, τουλάχιστον αυτά που έχει στην έδρα της με Τσέλσι και Λίβερπουλ, ούτως ώστε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να πετύχει τον στόχο της. Βέβαια, η αγωνιστική της εικόνα το 2015 θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τις μετεγγραφικές επιλογές που θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο, οι οποίες είναι δεδομένες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας που διαπιστώνεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο πρώην μέσος των Λονδρέζων αποκάλυψε ποιους παίκτες θα ήθελε στην Άρσεναλ και αυτοί είναι: Ο Ματς Χούμελς, ο Μόργκαν Σνάιντερλεν και ο Σάμι Κεντίρα. «Έχει αναφερθεί το όνομα τoυ Γουίνστον Ρέιντ ,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατέχει την ποιότητα που εμείς αναζητούμε. Ο Χούμελς θα ήταν ο ιδανικός καθώς είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και ένας καλός παίκτης γενικότερα. Για μέσο θα προτιμούσα τον Σνάιντερλεν αν γίνεται. Είναι σε καλή ηλικία και σε πολύ καλή φόρμα αυτή τη σεζόν. Αρκετοί παίκτες έχουν αναφερθεί. Ο Kεντίρα θα ήταν επίσης καλός. Παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει σε μεγάλα παιχνίδια δεν πρόκειται να πάνε χαμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

The post «Στην Άρσεναλ Χούμελς, Σνάιντερλεν και Κεντίρα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα