Στη μπουζού οι σωματοφύλακες της Ζιζέλ για τον πυροβολισμό φωτογράφων

Οι δύο σωματοφύλακες της Ζιζέλ κρίθηκαν ένοχοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς είχαν πυροβολήσει δύο φωτογράφους κατά τη διάρκεια του γάμου του σούπερμοντελ το 2009.Ο Μιγκέλ Σολίς και ο Αλεξάντερ Ρίβας καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση και καλούνται να καταβάλλουν αποζημίωση 11.000 ευρώ σε κάθε φωτογράφο. Επίσης υπήρχε και ένας τρίτος σωματοφύλακας ο οποίος απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες.

Την ημέρα του γάμου της Ζιζέλ, χιλιάδες παπαράτσι είχαν κατακλύσει το χώρο γύρω από το σπίτι της στην Κόστα Ρίκα.

Δύο φωτογράφοι

προσπάθησαν να απαθανατίσουν τον γάμου του μοντέλου αφού είχαν εγκατασταθεί σε ένα γειτονικό σπίτι. Στη συνέχεια, οι δυο τους ισχυρίζονται ότι τους προσέγγισαν οι σωματοφύλακες και τους ζήτησαν να τους δώσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες. Πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι φωτογράφοι αρνήθηκαν.

Παρ’ όλα αυτά, όταν επιχείρησαν απομακρυνθούν, οι σωματοφύλακες τους πυροβόλησαν. Ο φωτογράφος Ρονάλντο Αβίλες, δήλωσε ότι η σφαίρα έσπασε τα πίσω τζάμια του αυτοκινήτου.

Η σφαίρα ήταν ακριβώς πίσω από τα κεφάλια μας και αν εξοστρακιζόταν ή πυροβολούσαν λίγο πιο δεξιά είτε λίγο πιο αριστερά θα μας σκότωναν, είπε ο Αβίλες και συνεχίζει τονίζοντας ότι: «ήθελαν να μας σκοτώσουν και έσκυψα για να καλυφτώ». Η Ζιζέλ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα