Στέλνουν Μόγιες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ οι «Times»

16:11 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Mετά την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον, το επικρατέστερο όνομα που παίζει για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτό του Ντέιβιντ Μόγιες και σύμφωνα με τους «Times» αναμένεται να ανακοινωθεί στις επόμενες 24 ώρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημερώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον για τις προθέσεις της διοίκησης να δώσει το χρίσμα στον νυν προπονητή της Έβερτον.

Ο Μόγιες γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον οποίο διατηρεί

άριστες σχέσεις. Πρόθεση του 71χρονου προπονητή είναι να βρίσκεται στο πλευρό του συμπατριώτη του ως σύμβουλος.

Στα υπέρ του Μόγιες πιστώνεται το γεγονός πως οδήγησε στην 11ετή παρουσία του στην Έβερτον τον σύλλογο από το Λίβερπουλ στο Top-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου με περιορισμένο μπάτζετ. Μάλιστα είναι ένας προπονητής που βοηθά αρκετά στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, γεγονός που αποδεικνύεται και με την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο βοήθησε να κάνει μια εξαιρετική φετινή χρονιά πετυχαίνοντας 8 τέρματα.

Από το 2002 όταν μετακόμισε στο «Γκούντισον Παρκ» δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο ωστόσο θεωρείται ο επικρατέστερος για ν’ αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα