Στέφεν Κόλμπερτ: Ο αντικαταστάτης του μακροβιότερου παρουσιαστή Ντέιβιντ Λέτερμαν

Όταν έφυγε ο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια αναρωτιόμασταν ποιος θα δεχθεί να κάτσε σε αυτή τη δύσκολη θέση, του αντικαταστάτη του. Τώρα που ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο μακροβιότερος παρουσιαστής τηλεοπτικού σόου στην αμερικάνικη τηλεόραση συνταξιοδοτήθηκε μετά από 33 συναπτά έτη, ισχύει το ίδιο και ακόμα περισσότερο.

Ο Στέφεν Κόλμπερτ είναι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του CBS,

ο άνθρωπος που θα κάτσει στην «ηλεκτρική καρέκλα», εκεί όπου άφησε το αποτύπωμα του ο Λέτερμαν, στο Late Night Show. Ο Κόλμπερτ είναι συγγραφέας και παραγωγός των βραβείων Emmy και συμφώνησε με το κανάλι για τα επόμενα 5 χρόνια.

Here's the official announcement from CBS on Stephen Colbert taking over as Late Show host. pic.twitter.com/gggTzmx5X1

— Dave Itzkoff (@ditzkoff) April 10, 2014

Ο Κόλμπερτ υποδέχθηκε αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του λέγοντας με χιούμορ «ευχαριστώ το CBS που με επέλεξε, τώρα να με συγχωρείτε αλλά πάω να φτιάξω ένα κενό στα δόντια μου», εννοώντας προφανώς ότι θα είναι άρτιος εμφανισιακά στην έναρξη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόλμπερτ είχε βρεθεί καλεσμένος του Λέτερμαν το 2012 για να παρουσιάσει το βιβλίο του.

Ο Λέτερμαν που πριν από μία εβδομάδα ολοκλήρωσε την μακρόχρονη πορεία του αντέδρασε ως εξής στο άκουσμα της πρόσληψης του Κόλμπερτ: «Ο Στέφενς ήταν πάντα φίλος μου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι΄αυτόν και με κολακεύει που το CBS τον επέλεξε. Ξέρω επίσης πως ήθελαν έναν τύπο με γυαλιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα