Στα «Δυο ελάφια» ο Κώστας Καραμανλής

Την ευκαιρία να δοκιμάσει εκλεκτά εδέσματα είχε για άλλη μια φορά ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός, ως λάτρης του καλού φαγητού ξέρει όλες τις καλές ταβέρνες και όταν έχει χρόνο δεν χάνει την ευκαιρία να τις επισκέπτεται.

Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες για την τελευταία εξόρμηση του κ. Καραμανλή στην ταβέρνα «Τα δυο ελάφια»:

«Σας πληροφορώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής πήρε την οικογένειά του και εγκατέλειψε τη χώρα την επομένη της ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα. Αυτή τη φορά άλλαξε χριστουγεννιάτικο

προορισμό. Δεν πήγε στη μαγευτική Κορτίνα ντ' Αμπέτσο στην Ιταλία αλλά στη Σερβία. Πήγε μάλιστα οδικώς, έτσι για να απολαύσει τη διαδρομή ως το χιονοδρομικό κέντρο Καπονίκ, όπου θα κάνει σκι ολόκληρη η οικογένεια. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι καθ' οδόν προς το χιονοδρομικό κέντρο θα κάνει και μια στάση στο Βελιγράδι για να επισκεφθεί την ταβέρνα “Τα δύο ελάφια”. Το μενού είναι κυνήγι, αλλά αυτό που την κάνει ιδιαίτερη αυτή την ταβέρνα είναι το τσίπουρο από δαμάσκηνα που προσφέρει. Τώρα, θα πείτε, πού ξέρει αυτή την ταβέρνα ο Πρωθυπουργός; Έμαθα ότι την είχε επισκεφθεί ξανά όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μαζί μάλιστα με την Ντόρα Μπακογιάννη) και έδειχνε ενθουσιασμένος και για το κυνήγι και για το τσίπουρο».

The post Στα «Δυο ελάφια» ο Κώστας Καραμανλής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα