Στα άκρα η κόντρα Άδωνη-Καμμένου: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του ζητάει 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη , καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο πολιτικοί θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες , κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο πρώτος.

Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του υπουργού με την οποία ζητά 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από καταγγελίες του κ. Γεωργιάδη ότι το σκάφος

«ILIATORAS OF LONDON», που ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία, ώστε με αυτό τον τρόπο ο Πάνος Καμμένος να μην καταβάλλει φόρους.

Έτσι βρέθηκαν και οι δύο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας καθώς συζητήθηκε η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού υγείας για το για το σκάφος του πρώτου. Όπως γράφει το protothema κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, επιτέθηκε στον υπουργό λέγοντας ότι η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε στη συνέχεια την προστασία του δικαστηρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κατέθεσε σειρά εγγράφων καθώς και DVD που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο πάνω στο σκάφος υποστηρίζοντας ότι το σκάφος ανήκει σε off shore και ότι ως το 2009 δεν υπήρχε τίποτα που να πιστοποιεί ως ιδιοκτήτη τον πατέρα του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πάντως ότι «τα χαλκεία είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης», σημειώνοντας ότι «θα υπάρξουν αποφάσεις και θα πληρώσουν ακριβά αυτοί οι οποίοι συκοφαντούν»

Keywords
Τυχαία Θέματα