«Σπάνε» οι συλληφθέντες- Οκτώ βρίσκονταν στο Κερατσίνι και τρία άτομα στο αμάξι του Ρουπακιά

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι μετά τη σύλληψη του συνοδηγού του Γιώργου Ρουπακιά.

Παρά το γεγονός ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ισχυρίσθηκε στην απολογία του ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος μαζί του στο αυτοκίνητο, το κινητό και μια ταυτότητα που εντοπίστηκαν στο πίσω κάθισμα αλλάζουν τελείως τα δεδομένα αφού φαίνεται πως στο αμάξι επέβαιναν δύο ή τρία άτομα, ενώ γίνεται λόγος και για την παρουσία μιας γυναίκας.

Ακόμα,

μετά από ακροάσεις και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε πως οκτώ άτομα από τους συλληφθέντες βρίσκονταν στο σημείο της συμπλοκής στο Κερατσίνι. Μάλιστα ένας εξ αυτών «έσπασε» και ομολόγησε ότι ήταν παρών στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στο φως οι διάλογοι των μελών της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα

Σύμφωνα με τους διαλόγους που έχει καταγράψει η Αντιντρομοκρατική Υπηρεσία, υπήρξαν μέλη του εθνικιστικού κόμματος τα οποία εξέφρασαν ανακούφιση για την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος δεν ενέπλεξε κανένα άλλο άτομο στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.

Παρά την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά, λίγες ώρες μετά το έγκλημα κορυφαία στελέχη του εθνικού κόμματος φαίνονται να έρχονται σε επικοινωνία με στόχο να συννενοηθούν να πετάξουν όπλα ή άλλα «ενοχοποιητικά» στοιχεία από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, από αναλύσεις κλήσεων, προκύπτει ότι στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, ήταν τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα, τα οποία βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους 20 συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, ο Γιάννης Λαγός, φαίνεται να ήταν ενήμερος για την επίθεση στο Κερατσίνι, ενώ ακόμα μεγάλη εμπλοκή στις συννενοήσεις φέρεται να έχει ο ασφαλιστικός σύμβουλος Γιώργος Στ. από το Μοσχάτο, ο οποίος επικοινωνούσε με τον Γιώργο Πατέλη, επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος στη Νίκαια, την ώρα της δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα