Σπα, γυμναστήριο, εκπληκτική θέα, φυσική ομορφιά! Το «Elatos Resort» είναι ο λόγος για να επιστρέφεις στον Παρνασσό εδώ και 20 χρόνια

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το «Elatos Resort» άνοιξε τις πόρτες του το 1996 και για είκοσι σχεδόν χρόνια παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του, προσφέροντας το πιο ζεστό καλωσόρισμα.

Στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού και μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα, το ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε παρά να είναι η απόλυτη επιλογή για μια χειμερινή απόδραση. Τα υπέροχα chalets του, κατασκευασμένα αποκλειστικά από φυσικά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ το ονειρεμένο σκηνικό της φύσης που το περιβάλλει διώχνει μακριά το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

Με το Χιονοδρομικό Κέντρο και τον Εθνικό Δρυμό του Παρνασσού να βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, το resort είναι η πιο προσφιλής επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα χειμερινά σπορ, όπως το σκι σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, ενώ αποτελεί μοναδικό προορισμό για trekking, mountain bike, ορειβασία, ιππασία και οff road διαδρομές.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες του resort αναλαμβάνουν την ξενάγηση στα μονοπάτια του Παρνασσού για να έρθετε σε επαφή με τη φύση, παραδίδουν μαθήματα τοξοβολίας, ξεδιπλώνουν τον κόσμο των μανιταριών, ενώ οι όμιλοι ιππασίας που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο δίνουν τη δυνατότητα μιας ιδιαίτερης βόλτας στο βουνό πάνω σε άλογο.

Η εκπληκτική θέα και η φιλόξενη ατμόσφαιρα συναρπάζουν τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή, με τις ζεστές γωνιές, τόσο του Club House όσο και των chalet, να το μετατρέπουν σε ένα καταφύγιο ηρεμίας και αναζωογόνησης για κάθε είδους εξόρμηση. Από αυτόν τον παράδεισο ηρεμίας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ξεχωριστές υπηρεσίες spa, με highlight την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Μια αναζωογονητική βουτιά στα νερά της είναι το ωραιότερο ξεκίνημα της ημέρας, λίγο πριν από την επίσκεψη στο εστιατόριο για το πρωινό. Ένας πλήρης μπουφές δίνει το έναυσμα για μια νόστιμη μέρα, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις φτιαγμένες από ντόπια, αγνά υλικά.

The post Σπα, γυμναστήριο, εκπληκτική θέα, φυσική ομορφιά! Το «Elatos Resort» είναι ο λόγος για να επιστρέφεις στον Παρνασσό εδώ και 20 χρόνια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα