Σώθηκε από πνιγμό, αλλά… της επιτέθηκε καρχαρίας! [βίντεο]

Άτυχη ήταν η 18χρονη Μπρούνι Γκόμπι, που σώθηκε από πνιγμό στην παραλία Περναμπούκο της Βραζιλίας, αλλά κατά τη διάσωσή της δέχθηκε επίθεση καρχαρία.

Η Γκόμπι, μαζί ε την ξαδέλφη της επισκέφθηκαν προχθές την παραλία Περναμπούκο για το καθιερωμένο τους μπάνιο. Καθώς κολυμπούσαν, η Μπρούνι Γκόμπι ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και ζαλάδα και άρχισε να πανικοβάλλεται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά βρισκόταν κάτω από το νερό, με την ξαδέλφη της να φωνάζει απεγνωσμένα βοήθεια.

Οι ναυαγοσώστες έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν την Μπρούνι Γκόμπι. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν οι μόνοι

που πλησίασαν προς το μέρος της. Κατά τη διάρκεια της διάσωσης ένας καρχαρίας της άρπαξε το πόδι. Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη. Η κοπέλα ανασύρθηκε μέχρι την ακτή, απ’ όπου και διακομίστηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, εκεί άφησε το ίδιο βράδυ την τελευταία της πνοή, υποκύπτοντας στα τραύματα που της προκάλεσε ο καρχαρίας.

Η ξαδέλφη της, συντετριμμένη από το γεγονός, δήλωσε: «Οι ναυαγοσώστες ήρθαν μέσα σε πέντε λεπτά, αλλά για εμάς ήταν σαν να πέρασαν πέντε χρόνια. Γνωρίζαμε ότι υπήρχε κίνδυνος επίθεσης από καρχαρία, ωστόσο δεν πίστευα ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στα ρηχά που ήμασταν εμείς.»

Η Μπρούνι Γκόμπι είναι η πρώτη γυναίκα που χάνει τη ζωή της από επίθεση καρχαρία στο παράκτιο κράτος του Περναμπούκο από όταν ξεκίνησε η τήρηση των σχετικών αρχείων, το 1992.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεσης του καρχαρία εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα