Σόνα Λέιν: Ο εξοργισμένος πρώην και το «εκδικητικό» site πορνό [εικόνες]

Η ιστορία της 22χρονης Σόνα Λέιν από το Έσσεξ της Αγγλίας, η οποία βρέθηκε πρωταγωνίστρια σε γνωστό site εκδικητικού πορνό προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Αγγλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα ύστερα από προτροπή καλής της φίλης αποφάσισε να κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή της και να νιώσει καλά με τον εαυτό της. Η Λέιν έχοντας μείνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, θέλησε να μοιραστεί τις καυτές φωτογραφίες με τον τότε σύντροφό της.

Όπως ήταν λογικό, όταν ήρθε ο χωρισμός για το ζευγάρι, εκείνος αποφάσισε να εκδικηθεί την πρώην αγαπημένη του εκθέτοντας την σε άσεμνες πόζες στο ευρύ κοινό δημοσιεύοντας τις προσωπικές της φωτογραφίες σε site εκδικητικού πορνό μεγάλης επισκεψιμότητας. Δεν παρέλειψε βέβαια να αποκαλύψει και το όνομά της, καθιστώντας της ευάλωτη σε κάθε είδους απειλή.

Από εκείνη τη στιγμή η ζωή της Σόνα Λέιν άλλαξε ριζικά. Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν ήταν δεκάδες και την έκαναν να παραμένει στο σπίτι εβδομάδες ολόκληρες καθώς φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα. «Ένιωσα ντροπή και απελπισία. Με αντιμετώπιζαν σαν ένα κομμάτι κρέας και με απειλούσαν πως θα με βιάσουν», εξομολογείται η Λέιν και σοκάρει.

«Αδυνατούσα να κάνω έρωτα με το σύντροφό μου γιατί ντρεπόμουν. Δεν ήξερα πώς να εξηγήσω στη μητέρα μου το πώς βρέθηκαν γυμνές μου φωτογραφίες στα χέρια τόσων αγνώστων. Η προσωπικότητα, η ψυχή και το σώμα μου βιάστηκαν και πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη», καταλήγει.

Σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν τα νεαρά κορίτσια για τον κίνδυνο διαρροής παρόμοιου υλικού, η Σόνα Λέιν κυκλοφόρησε η ίδια κάποιες από τις φωτογραφίες της ίδιας φωτογράφισης και προέτρεψε τις γυναίκες να μη μοιράζονται τόσο προσωπικά στοιχεία με κανέναν.

Τόνισε πως κανένας δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση και δήλωσε ανακουφισμένη που τουλάχιστον από τη δική της ψυχοφθόρα εμπειρία μπορεί να βγει κάτι θετικό όσον αφορά την προστασία των γυναικών από παρόμοιες καταστάσεις.

The post Σόνα Λέιν: Ο εξοργισμένος πρώην και το «εκδικητικό» site πορνό [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα