Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας σκοτώνει εν ψυχρώ 13χρονο αγόρι [βίντεο]

Ένοχος για εκ προθέσεως δολοφονία πρώτου βαθμού κρίθηκε ο John Henry Spooner από δικαστήριο της Αμερικής για την δολοφονία του Darius Simmons.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο παρουσιάστηκε το παρακάτω βίντεο ως απόδειξη ενοχής του κατηγορούμενου για την δολοφονία του 13χρονου γείτονά του.

Το περιστατικό διεξήχθει τον περασμένο Μάϊο. Οι ένορκοι είδαν το βίντεο (παρακάτω), από κάμερα παρακολούθησης του Spooner όπου δείχνει τον ύποπτο να περπατά έξω από το

σπίτι του κρατώντας ένα όπλο. Μετά από μια σύντομη αψιμαχία, ο άνθρωπος σηκώνει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ στο στήθος τον Simmons. Ο Simmons κατάφερε να φύγει από το πεδίο εφαρμογής της φωτογραφικής μηχανής πριν πεθάνει.

Η μητέρα του 13χρονου, Patricia Larry κατέθεσε στο δικαστήριο ότι Spooner κατηγορούσε τον τον γιο της ότι διέρρηξε το σπίτι του, κλέβοντας πολλά όπλα. Πρόσθεσε ότι ο Spooner είπε στον Simmons ότι «θα του είχε διδάξει ένα σπουδαίο μάθημα» προτού ρίξει το μοιραίο πύρ. Εξομολογήθηκε δε, ότι ο γιός της ξεψύχησε στην αγκαλιά της λίγη ώρα αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα