Σοκ στο 89’ για την ΑΕΚ –Ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Γκουστάβο Πογιέτ και όλοι στην ΑΕΚ περίμεναν αλλιώς το πρώτο εντός έδρας ματς του Ουρουγουανού. Περίμεναν μια νίκη αλλά τελικά η Ενωση ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δικαιώθηκε στο 89' με το γκολ του Παπαδόπουλου για αυτό που -για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο- ακύρωσε ο Κουκουλάκης νωρίτερα.

Τραγικός ο Βάργκας για τους Κιτρινόμαυρους αφού πήρε -σαν άπειρος- κόκκινη

κάρτα στο 45' και υποχρέωσε την ομάδα του να παίξει με παίκτη λιγότερο όλο το δεύτερο ημίχρονο...

Από την αρχή, στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, φάνηκε ότι το ματς δεν θα ήταν καλό. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και η ΑΕΚ, που απείλησε με μια γυριστή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 16' μετά το φάουλ του Μάνταλου, έκανε συνεχώς λάθη... Οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να βγάλουν φάσεις, απειλώντας μόνο μέσα από στημένα, όπως το φάουλ του Γκάλο -που απέκρουσε ο Μπαντής- στο 33'.

Ο Αστέρας, από την άλλη, μάλλον ήταν ικανοποιημένος με το πώς κυλούσε ο αγώνας αφού δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο δημιουργικά. Η μοναδική φορά στο πρώτο μέρος που η ΑΕΚ βγήκε μπροστά με... κανονικό τρόπο ήταν στο 39', όταν ο Μάνταλος πέρασε την κάθετη για τον Αραβίδη, αλλά ο Μπαντής αντέδρασε γρήγορα και έδιωξε τον κίνδυνο.

Το ήρεμο πρώτο 45λεπτο πήγαινε προς ένα... ήρεμο φινάλε αλλά στις καθυστερήσεις ο Βάργκας, ενώ ήταν πεσμένος από το φάουλ του Λανθαρότε, αντέδρασε πολύ άσχημα και ο Κουκουλάκης σωστά έδειξε κόκκινη κάρτα για την κλωτσιά προς τον αντίπαλο του...

Η ΑΕΚ έπρεπε να παίξει με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο μέρος και η αλήθεια είναι ότι αρχικά έδειχνε ικανή να σκοράρει. Οι παίκτες του Πογιέτ ήταν καλύτεροι και προσπάθησαν για το γκολ, με τον Μπαντή όμως να αποκρούει τόσο το διαγώνιο σουτ του Αραβίδη όσο και το φάουλ του Μάνταλου. Οσο τα λεπτά περνούσαν, πάντως, ο Αστέρας ισορροπούσε την κατάσταση και μετά το 70' άρχισε να πιέζει, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η Ενωση δεν κέρδισε κάτι από τις αλλαγές που έκανε (Μπουονανότε και Κρισάντους αντί των Μπαρμπόσα και Αραβίδη)...

Η φάση, πέρα από αυτή του Βάργκας, που θα σημάδευε το ματς έγινε στο 74', όταν ο Κουκουλάκης για κάποιο λόγο ακύρωσε κανονικό γκολ του Παπαδόπουλου αλλά τελικά αυτό δεν στοίχισε στον Αστέρα. Και δεν στοίχισε επειδή στο 89' ο Φούντας έκανε ωραία κίνηση και σουτ, με τον Μπαρόχα να μην μπλοκάρει και τον Παπαδόπουλο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Σοκ στο 89’ για την ΑΕΚ –Ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τον Αστέρα Τρίπολης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα