Σοκ στη Νέα Υόρκη – Ανήλικες έκρυβαν νεκρό έμβρυο μέσα σε τσάντα

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την είδηση ότι δύο 17χρονες έκρυβαν ένα νεκρό έμβρυο στο εσωτερικό μίας τσάντας. Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε την ώρα που οι δύο κοπέλες ψώνιζαν σε κατάστημα εσωρούχων στη Νέα Υόρκη.Η μία εκ των δύο νεαρών κοριτσιών κρατούσε νευρικά την τσάντα ενώ βρισκόταν στο κατάστημα εσωρούχων της Victoria's Secret και αυτό κίνησε τις υποψίες των υπαλλήλων, καθώς νόμιζαν ότι είχε κλέψει εμπόρευμα. Ωστόσο, την στιγμή που πλησίασαν για να κάνουν έλεγχο διαπίστωσαν ότι από την τσάντα προερχόταν έντονη δυσοσμία.

Εν συνεχεία μόλις άνοιξαν την τσάντα και ανακάλυψαν ότι η κοπέλα έκρυβε ένα νεκρό έμβρυο, κάλεσαν την αστυνομία.

Η 17χρονη Τιόνα Ροντρίγκεζ, η οποία είναι ήδη μητέρα ενός 2χρονου αγοριού, μίλησε στους αστυνομικούς και είπε ότι απέβαλε μία ημέρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η νεαρή ήταν έξι μηνών έγκυος. Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι η 17χρονη ήταν στον ένατο μήνα κύησης.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος της, δήλωσε ότι « δεν ήξερε τι να κάνει» ενώ άλλη μία γυναίκα που ήξερε την κοπέλα, δήλωσε στον αμερικάνικο Τύπο ότι είναι «καλό κορίτσι» ωστόσο απόρησε με την πράξη της και συμπλήρωσε «ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Είναι αρρωστημένο».

Πάντως δεν είναι σαφές αν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό και αναμένεται η νεκροψία, έτσι ώστε να βγούνε τα τελικά συμπεράσματα.

Οι 17χρονες έχουν τεθεί υπό κράτηση και αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για το μακάβριο εύρημα της τσάντας. Η μία εκ των δύο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews