Σοκ από το έγκλημα στο ξενοδοχείο – Έσταζε το αίμα από τη βαλίτσα με το πτώμα [εικόνες]

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το φρικτό έγκλημα στο Μπαλί με θύμα μια Αμερικανίδα τουρίστρια που αφού την σκότωσαν, την έβαλαν σε βαλίτσα και τη φόρτωσαν σε ταξί, αποκάλυψε η τοπική αστυνομία.

Θύμα του φρικτού φονικού είναι η 62χρονη Sheila Von Wiese Mack από το Σικάγο και δράστες η φοιτήτρια 19χρονη κόρη της Χέδερ Μακ και ο 21χρονος φίλος της Τόμυ Σέφερ.

Το πρωϊ οι δράστες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο όπου η 19χρονη έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο κόσμο αφού μπροστά στους φωτογράφους και τους οπερατέρ των

μέσων ενημέρωσης αναφώνησε: «Θεέ μου, Μπρίτνι Σπίαρς» αναφερόμενη στη δημοσιότητα που απέκτησε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντενπασάρ Djoko Hariutomo είπε στο Fairfax Media ότι η κα Μακ και η κόρη της είχαν φτάσει στο Μπαλί και στο πολυτελές θέρετρο St Regis στις 4 Αυγούστου, ενώ ο 21χρονος φίλος της κόρης της έφτασε εκεί στις 11 Αυγούστου.

Την Τρίτη το πρωί - την ημέρα του θανάτου - αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία πως άκουσαν το θύμα να διαπληκτίζεται έντονα στο λόμπι του ξενοδοχείου για το ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό του ξενοδοχείου. Η 62χρονη υποστήριζε ότι είχε πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για την άφιξη του νεαρού στο Μπαλί έτσι ώστε το ζευγάρι να πληρώσει για το ξενοδοχείο.

Κάμερα του ξενοδοχείου στη συνέχεια κατέγραψε την Τρίτη το πρωϊ-ημέρα θανάτου του θύματος-στις 11:26 π.μ. το νεαρό ζευγάρι να φτάνει στη ρεσεψιόν κρατώντας μια μεγάλη βαλίτσα τυλιγμένη σε ένα σεντόνι του ξενοδοχείου. Είχαν δηλώσει ότι θα αφήσουν το δωμάτιο την Πέμπτη αλλά ζήτησαν να κάνουν αμέσως check out.Μάλιστα αρνήθηκαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου να μεταφέρει τις αποσκευές τους και τις πήγαν κατ 'ευθείαν σε ένα ταξί που είχαν μισθώσει και τις φόρτωσαν οι ίδιοι στο πορτ μπαγκάζ.

Στη συνέχεια το ζευγάρι στο προσωπικό της ρεσεψιόν ότι δεν θα πληρώσει τον λογαριασμό, επειδή θα τον πληρώσει αργότερα η 62χρονη. Επίσης απαίτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να ανοίξει μια θυρίδα ασφαλείας στη ρεσεψιόν και να τους δώσουν τα περιεχόμενα.

Το προσωπικό αρνήθηκε και τα δύο αιτήματα αφού η κυρία Μακ είχε αφήσει σαφείς οδηγίες πως μόνο αυτή θα ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο το προσωπικό πιστεύει ότι περιείχε κοσμήματα της.

Αμέσως μετά το ζευγάρι είπε ότι γυρίζει στο δωμάτιο για να πάρει και τις υπόλοιπες αποσκευές του, αλλά δεν επέστρεψαν. Αντ 'αυτού, το ζευγάρι έφυγε από την πίσω είσοδο με άλλο ταξί.

Πήγαν κατευθείαν στο αεροδρόμιο Ngurah Rai λέγοντας ότι είχαν χάσει τα διαβατήριά τους και χρειάζονται νέα για να φύγουν.Η αστυνομία εικάζει ότι τα διαβατήρια τους ήταν κλειδωμένα μέσα στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου. Αλλά το προσωπικό του αεροδρομίου τους είπε ότι θα πρέπει να αναφέρουν την απώλεια στο προξενείο των ΗΠΑ.

Από εκεί και πέρα ​​το ζευγάρι πήρε άλλο ταξί για το ξενοδοχείο Risata, κοντά στο αεροδρόμιο.

Εν τω μεταξύ, μετά από περίπου μία ώρα, ο οδηγός ταξί, κουρασμένος από την αναμονή, προσπάθησε να ξεφορτώσει τη βαλίτσα από το αυτοκίνητό του. Είδε τότε έντρομος το αίμα να στάζει από τη βαλίτσα. Άρχισε μαζί με το πρσωπικό του ξενοδοχείου να αναζητά το ζευγάρι κι αφού δεν τους έβρισκαν, ειδοποίησαν την αστυνομία που έφθασε περίπου στις 13:45.

Η αστυνομία άνοιξε την βαλίτσα και βρήκε το σώμα της 62χρονης γεμάτο αίματα στο εσωτερικό. Το αίμα προερχόταν από βαθιές πληγές κυρίως στο κεφάλι της που είχαν προκληθεί με μεγάλη δύναμη από αμβλύ όργανο.Το πιθανότερο είναι το ότι το φονικό όπλο ήταν κάποιο βαρύ γυάλινο αντικείμενο του δωματίου 616 που διέμεναν οι ένοικοι.

Άλλη κάμερα όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας κατέγραψε στο δωμάτιο να μην έχουν εισέλθει άλλα άτομα εκτός από το θύμα, την κόρη της και τον σύντροφό της.

Λίγη ώρα αργότερα κηπουροί του ξενοδοχείου βρήκαν κρυμμένες στον κήπο ακόμη τρεις βαλίτσες.Όταν τις άνοιξαν βρήκαν μια σειρά από αιματοβαμμένες πετσέτες του ξενοδοχείου που προφανώς είχαν χρησιμοποιηθεί για να προσπαθήσουν να καθαρίσουν το αίμα από το δωμάτιο.

Η αστυνομία έθεσε άμεσα σε επιφυλακή όλα τα ταξί και τα ξενοδοχεία. Το προσωπικό από το ξενοδοχείο Risata απάντησε και, στις 8.30 π.μ. την Τετάρτη το πρωί, η αστυνομία έκανε έφοδο στο ζευγάρι να κοιμάται.

Κατά την ανάκριση από την αστυνομία το CNN ανέφερε ότι το ζευγάρι είπε στην αστυνομία ότι τους είχε απαγάγει μια ένοπλη συμμορία και τους αιχμαλώτισαν στο θέρετρο αλλά ότι είχαν καταφέρει να διαφύγουν. Κάτι βεβαίως που δεν έγινε πιστευτό.

Η Chicago Tribune αναφέρει ότι η αστυνομία του Σικάγο στο οποίο ζούσαν στο Σικάγο είχε πολλές φορές δεχθεί κλήσεις από την οικία τους.

"Από τον Ιανουάριο του 2004 έως σήμερα, οι αξιωματικοί είχαν κληθεί στην εν λόγω κατοικία 86 φορές," δήλωσε ο David Powers.

The post Σοκ από το έγκλημα στο ξενοδοχείο – Έσταζε το αίμα από τη βαλίτσα με το πτώμα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα