Σόιμπλε προς Τσίπρα: Αλέξη μην αμφισβητείς τον ρόλο του ΔΝΤ – Aπάντηση από Γεροβασίλη

«Συμβουλή» στον Αλέξη Τσίπρα να μην αμφισβητεί το ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα έδωσε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχολιάζοντας όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην

ΕΡΤ.

«Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να αμφισβητεί την εμπλοκή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ερωτηθείς σχετικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε σημειώσει πως «η θέση του ΔΝΤ δεν είναι εποικοδομητική».

«Ο συμβιβασμός γίνεται στη μέση του δρόμου. Το Ταμείο πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει τον συμβιβασμό, εάν θα μείνει στο πρόγραμμα. Αν δεν το θέλει, πρέπει να το πει δημόσια» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Σκληρή απάντηση από Γεροβασίλη

Ευτυχώς που ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, πασχίζει να “κρατήσει την στάμνα γερή”. Η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη έχει πια κατανοήσει ποιές απόψεις εξυπηρετεί η κάθε πλευρά. Υπενθυμίζουμε ότι αρμόδια για το συμφέρον της χώρας είναι η ελληνική κυβέρνηση. Περιμένουμε από το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών να διαχωρίσει την στάση του απο την απαράδεκτα σκληρή στάση του ΔΝΤ. Η Ευρώπη οφείλει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα που την αφορούν μόνη της.

The post Σόιμπλε προς Τσίπρα: Αλέξη μην αμφισβητείς τον ρόλο του ΔΝΤ – Aπάντηση από Γεροβασίλη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα