Σοφίνα: Η αθλήτρια που… έβαλε τα γυαλιά στη Μπιγιόνσε με τον σεξουαλικό χορό της [βίντεο]

Η τέλεια τεχνική και η άψογη εκτέλεση όλων των ακροβατικών κάνουν την Σοφίνα Ντε Χεσούς μία αθλήτρια μοναδική, στη θέα της οποίας δε θα μπορούσαμε παρά να υποκλιθούμε!

Ντυμένη στα μπλε, με τα λαμπερά μαύρα μαλλιά της, έντονο μακιγιάζ στα μάτια και εκπληκτικά βήματα χορού είναι μία αθλήτρια που μπορεί να συγκριθεί στο χορό με την Μπιγιόνσε και… να βγει νικήτρια!

Ο εντυπωσιακός χορός της έγινε viral και ο αριθμός των θαυμαστών της εκτοξεύτηκε στα ύψη! «Ήθελα μόνο να σκεφτώ κάτι εντυπωσιακό για να τελειώσω τον τελευταίο χρόνο», δήλωσε η Σοφίνα στο Pac-12 Sports Report και συνέχισε: «Είχα πάει σε σχολή χορού στο Σαν Ντιέγκο όπου ο χορογράφος Κρις Ουρτεάγκα δίδασκε χιπ-χοπ. Εκεί τον ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες κινήσεις στην επίδειξή μου. Και μου απάντησε θετικά».

Μπορείτε να δείτε πως συνδυάζει τον ρυθμό με τις απαιτητικές ασκήσεις πειθαρχίας σε αυτό το βίντεο που έχει πάνω από 27 εκατομμύρια επιδείξεις στο Facebook.

Η Σοφίνα απέδειξε πως μπορεί να μιμηθεί άνετα τον χορό της Μπιγιονσέ. Άραγε η τραγουδίστρια μπορεί κάνει τις ασκήσεις της Σοφίνα;

The post Σοφίνα: Η αθλήτρια που… έβαλε τα γυαλιά στη Μπιγιόνσε με τον σεξουαλικό χορό της [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα