Σοφία Βόσσου: Δεν μπορεί να μου λένε εμένα η Γκαγκάκη και ο Ζαχαράτος ότι… [βίντεο]

Δεν λέει να κοπάσει η μίνι κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βόσσου και των Κατερίνα Γκαγκάκη και Τάκη Ζαχαράτου που εκδηλώθηκε με το τέλος του Your Face Sounds Familiar. Η πρώτη μιλώντας σήμερα στο Πρωινό mou και τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και παρεξηγήθηκαν.

«Με στεναχώρησε η έλλειψη γνώσης. Ο διαπληκτισμός προέκυψε γιατί κάποια στιγμή εγώ έκανα κάποια πράγματα κι άκουγα σχόλια αλλ΄αντ' άλλων. Δεν μπορείς να λες «τραγουδάς και ακούω τη Σοφία Βόσσου». Ρε φίλε όταν τραγουδάω

αντρικό τόνο και είναι εδώ στη μύτη και όχι στη μάσκα. Ε, και κάποια στιγμή γυρνάω στην Μπέσυ και της λέω κάτι που είναι σπουδαγμένη από μουσική, ο Τάκης ενοχλήθηκε. "Κάτι ξέρουμε κι εμείς" είπε. Άλλο ξέρω από μουσική κι άλλο έχω κάνει πέντε μαθήματα φωνητικής για το show. Πέτρο μο όταν μιλάμε να ξέρουμε τι λέμε και μετά να κάνουμε τις επιτροπές. Άκουσα ας πούμε "μου" κάνει εντύπωση που η Σοφία Βόσσου τραγουδάει ροκ" από την Γκαγκάκη. Ε, να μην ανοίξω το στόμα μου μετά; Κάτσε μάθε τους παίχτες σου» είπε η Σοφία Βόσσου για τους δύο κριτές, αλλά εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία κακία από πλευράς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα