Ο σκύλος-ζογκλέρ με την ιώβειο υπομονή [εικόνες]

Το πιο υπομονετικό σκυλί του κόσμου είναι ο 9χρονος Σκούτ, ένα πίτμπουλ που κατοικεί με μία ιδιοκτήτρια-ιδιοφυΐα που τον φωτογραφίζει καθημερινά με διάφορα αντικείμενα στο κεφάλι του.Τα σκυλιά είναι γνωστά για την πίστη τους αλλά ο Σκούτ ξεχωρίζει και για την υπομονή του. Ζει κάτω από την ίδια στέγη με την Τζέν Γκίλιεν στον Καναδά η οποία του βάζει διάφορα πράγματα στο κεφάλι κάθε μέρα. Από καφετιέρα μέχρι τζίζμπεργκερ, χάπια, καπέλα, ρόδες και βάζα! Ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους με λίγα λόγια.

Ναι είναι χαριτωμένο

και πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων συνηθίζουν να βάζουν καπελάκια και να τραβάνε φωτογραφίες με τα κατοικίδια τους. Αλλά το να βάζεις φαγητά και το σκυλί να μην αντιδράει ενώ δεν το επιβραβεύεις και στο τέλος (όπως είπε η ίδια) είναι λίγο βάναυσο. Όπως επίσης είναι και να του βάζεις βαριά αντικείμενα καθώς δεν έχει κάποιο νόημα. Απ' ότι φαίνεται την Τζεν την ενδιαφέρει μόνο να γελάει χωρίς να σκέφτεται τον σκύλο της.

Ειρωνικό είναι το γεγονός ότι στο Οντάριο που κατοικεί η Γκίλιεν, απαγορεύονται τα πίτμπουλ γιατί θεωρούνται επικίνδυνα καθώς επιτίθενται στους ανθρώπους... Πάντως ο Σκούτ αποδεικνύει ότι δεν ισχύει για όλα τα σκυλιά της συγκεκριμένης ράτσας καθώς δέχεται καθημερινά να φωτογραφίζεται με αντικείμενα στο κεφάλι του.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και φωτογραφίες που είναι χαριτωμένες και τα αντικείμενα δεν είναι βαριά και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν επιβαρύνουν τον σκύλο.
1 από 25 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα