«Σκοτώσαμε τον παπά γιατί με χτυπούσε»

12:22 5/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Αμετανόητη εμφανίζεται η 43χρονη που μαζί με τον εραστή της έστησαν παγίδα θανάτου στον 52χρονο σύζυγό της. Εκείνος τον γάζωσε με οκτώ σφαίρες κι εκείνη λιποθυμούσε επειδή τάχα τους λήστεψαν.

Η παπαδιά κρατείται από χθες για την άγρια δολοφονία του παπά, Αθανάσιου Αυγερόπουλου, καθώς ομολόγησε πως ήταν η ηθική αυτουργός του εγκλήματος στη Φωκίδα ενώ στο κρατητήριο έχει οδηγηθεί και ο 41χρονος εραστής της ο οποίος επίσης ομολόγησε. Εντύπωση ωστόσο έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη της. Αντιθέτως μάλιστα υποστηρίζει

ότι αποφάσισε να τον σκοτώσει επειδή ο σύζυγός της τη χτύπαγε και την κακοποιούσε.

Ο εραστής της και δράστης του φονικού ωστόσο βρίσκεται πράγματι –σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες πληροφορίες- σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ένα ακόμη στοιχείο που ξάφνιασε τις αρχές είναι το γεγονός πως η σχέση του δράστη και της ηθικής αυτουργού μετρούσε μόλις λίγους μήνες.

Πληροφορίες φέρουν την 43χρονη να είχε γνωρίσει τον 41χρονο από έναν κοινό τους φίλο και συγχωριανό του. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση πάθους κατά τη διάρκεια της οποίας η γυναίκα φέρεται να μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της, στον εραστή της. Η παπαδιά φέρεται να έλεγε καθημερινά στον νέο της ερωτικό σύντροφο πως ο ιερέας την κακοποιούσε με αποτέλεσμα ο εραστής της να την πιέζει τον τελευταίο καιρό να φέρει τον ιερέα στην περιοχή που έκανε το έγκλημα για να τον σκοτώσει. Αυτά λέει η παπαδιά.

Ο 41χρονος ισχυρίζεται ότι εκείνη τον πίεζε καθημερινά να σκοτώσουν τον ιερέα προκειμένου να απαλλαχτεί από τα προβλήματα ενός αποτυχημένου γάμου κατά τη διάρκεια του οποίου μάλιστα είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Όταν ο παπάς έβγαινε από τη μέση θα μπορούσαν να ζήσουν όλοι μαζί ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι. Αυτά έλεγε το σενάριο εξόντωσης του «προβλήματος».

Όταν το ζευγάρι έφυγε για ολιγοήμερο ταξίδι στην Ηλεία, η παπαδιά μίλησε με τον εραστή της και προσχεδίασαν μαζί τον χρόνο της επίθεσης και το δρομολόγιο. Το πρωί της Δευτέρας του είχε τηλεφωνήσει σε ανύποπτη στιγμή για να πει την πορεία τους, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία ενημέρωσε τον 41χρονο να περιμένει στο χώρο που έγινε το φονικό.

Το αυτοκίνητο, το γκρι Fiat Punto, το οδηγούσε η παπαδιά, έτσι με το πρόσχημα της φυσικής ανάγκης ήταν εύκολο να το κατευθύνει στο συγκεκριμένο χώρο που ο 41χρονος περίμενε. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, η παπαδιά απομακρύνθηκε περίπου 400 μέτρα και ο δράστης που ήταν κρυμμένος πίσω από τα πεύκα και από απόσταση τριών μέτρων πυροβόλησε τον ιερέα πισώπλατα. Ο ιερέας έπεσε νεκρός ακαριαία. Άλλωστε η βολή με κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια που χρησιμοποιούν σε κυνήγι αγριογούρουνου του εξασφάλιζαν υψηλό ποσοστό επιτυχίας του σχεδίου του.

Ο δράστης με ψυχραιμία έφυγε από το σημείο περπατώντας και καθώς διένυσε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων προς το χωριό του τους Κρουνούς, ξεφορτώθηκε το όπλο του σε μια λαγκαδιά –σε σημείο που υπόδειξε στους αστυνομι

Keywords
Τυχαία Θέματα