Σκληρό και αληθινό: τι σημαίνει να είσαι μητέρα; [εικόνες]

Η μητρότητα είναι υπόθεση πολύ προσωπική, φαίνεται όμως πως το δυνατό αυτό συναίσθημα του να έχεις στο μυαλό σου συνεχώς πως οφείλεις να προστατεύσεις το κομμάτι σου, το οποίο αποχωρίστηκες στη γέννα, εμπνέει καλλιτέχνες ανεξαρτήτως φύλου.

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Γέννας ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας για το 2016, παρουσιάζοντας λήψεις που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα. Από τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης μέχρι την γέννα και τους πρώτους μήνες με το μωρό, οι φωτογράφοι που συμμετείχαν κατάφεραν να «αιχμαλωτίσουν» στο φακό τους μοναδικές στιγμές

που χαρίζουν συγκίνηση και ρίγος.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μερικές από τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού και σίγουρα δεν σας αφήσουν ασυγκίνητους. Ωμές, σκληρές μα άκρως αληθινές θα καταφέρουν να σας βάλουν στο κλίμα και την ψυχολογία μιας γυναίκας που βιώνει το θαύμα της γέννας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, αλλά και μερικές από εκείνες που μπορεί να μην βραβεύτηκαν, κατάφεραν όμως να κλέψουν τις εντυπώσεις.

1 από 21 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η φωτογραφία που κέρδισε το πρώτο βραβείο!

The post Σκληρό και αληθινό: τι σημαίνει να είσαι μητέρα; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα