Σγουρός: Το γήπεδο της ΑΕΚ θέλει ακόμα δύο με τρία χρόνια

Έτοιμη να εγκρίνει κονδύλι 7 εκατ. ευρώ είναι η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να ανακατασκευάσει το γήπεδο της Λεωφόρου Απόστολος Νικολαΐδης, αν και όπως αναφέρει ο Γιάννης Σγουρός στην συνέντευξή του στην Live Sports «δεν θεωρεί το γήπεδο της Λεωφόρου μακροπρόθεσμη λύση

για τον Παναθηναϊκό» ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σε 2-3 χρόνια το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο.

Την άποψη πως η ανακατασκευή της Λεωφόρου δεν αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γιάννης Σγουρός. «Σε 2-3 χρόνια το γήπεδο της ΑΕΚ», είπε ο Περιφερειάρχης. Ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε στη Live Sport πως παρότι η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να εγκρίνει κονδύλι 7 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης», δεν θεωρεί το γήπεδο της Λεωφόρου μακροπρόθεσμη λύση για τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τις διαδικασίες ανακατασκευής της Λεωφόρου, ο κ.Σγουρός ανέφερε ότι «Από τον Παναθηναϊκού μου έστειλαν αναλυτικά τα αιτήματά τους για την ανακατασκευή και επέκταση του γηπέδου, με κυριότερο την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού. Έχουμε ήδη στείλει ανθρώπους της Περιφέρειας κι έχουν κάνει μια πρώτη, μακροσκοπική έρευνα του γηπέδου. Περιμένουμε να μας στείλει ο Παναθηναϊκός τη μελέτη. Ο Παναθηναϊκός μάς ζήτησε αρχικά 9,5 εκατ. ευρώ. Τα 7 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια είναι για το γήπεδο, θα δοθεί από την Περιφέρεια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου με την προϋπόθεση ότι η μελέτη που θα έρθει σε μας θα το υποστηρίζει. Από τη στιγμή που θα μας φέρουν τη μελέτη, μέσα σε ένα μήνα θα έχουμε τελειώσει τον έλεγχο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν μπορεί να γίνει νέο γήπεδο στη Λεωφόρο ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι είναι δύσκολο. «Χρειάζεσαι μόνο δύο χρόνια για να κάνεις τη μελέτη. Είναι πάρα πολλά τα θέματα, όχι μόνο οικονομικά. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι και ο Δήμος της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός λέει τώρα ‘ας συμμαζέψω το σπίτι μου, να είμαι ασφαλής και μετά βλέπουμε’. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αυτή που θα πρέπει να βρει οριστική λύση για το γηπεδικό».

Εν συνεχεία, ανέφερε σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, «Σε δύο με τρία χρόνια. Υπό ιδανικές συνθήκες σε δύο, το ρεαλιστικό όμως είναι ότι η ΑΕΚ θα μπει στο γήπεδό της σε τρία χρόνια από σήμερα. Κι όλα αυτά εφόσον η μελέτη που θα κατατεθεί σε μας είναι τέλεια. Γιατί αν υπάρξει λάθος, όλα τα προβλήματα θα παρουσιαστούν εκεί. Όμως κι εγώ πιστεύω πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα κατασκευαστεί. Δεν είναι τρελός ο Μελισσανίδης για να μπαίνει μπροστά. Βάζει τη ζωή του, την ψυχή του γι’ αυτό το έργο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα