Σφίγγει ο κλοιός του Facebook – Αυτές είναι οι «απαγορευμένες» αναρτήσεις των επόμενων ημερών

Το Facebook γίνεται ολοένα και πιο αυστηρό όσον αφορά το «προσβλητικό» περιεχόμενο των χρηστών του και φροντίζει με τις νέες του υπηρεσίες να απαγορεύσει συγκεκριμένα είδη γυμνού και κείμενα σεξουαλικού περιεχομένου. Παράλληλα έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για να εξαλειφθούν περιπτώσεις εκφοβισμού, παρενόχλησης αλλά και εγκληματικής δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα, το Facebook θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες στους χρήστες του σχετικά με τις αναρτήσεις που θεωρούνται «ανάρμοστες», ώστε να προειδοποιήσει για το ποιο υλικό θα απομακρύνεται από τις σελίδες τους. Μάλιστα, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό τμήμα «Εγκληματικών Οργανώσεων» που στόχο έχει να απομακρύνει από τη δημοφιλή ιστοσελίδα τους εγκληματίες, τους τρομοκράτες αλλά και τους υποστηρικτές αυτών.

Όσον αφορά το γυμνό, θα επιτρέπονται φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες να θηλάζουν τα μωρά τους και εικόνες που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της μαστεκτομής. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το γυμνό θα μπορεί να γίνεται «αναφορά» από άλλους χρήστες και ο χρήστης θα έρχεται αντιμέτωπος με την απομάκρυνση του υλικού αυτού και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις με «αποκλεισμό» από το λογαριασμό του για ορισμένο διάστημα.

Ακατάλληλες θα θεωρούνται και οι φωτογραφίες που απεικονίζουν περιπτώσεις αυτοτραυματισμού και οι αναρτήσεις που καθοδηγούν για το πώς θα βλάψει κανείς τον εαυτό του.

The post Σφίγγει ο κλοιός του Facebook – Αυτές είναι οι «απαγορευμένες» αναρτήσεις των επόμενων ημερών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews