«Σφαγή» Σήλιας Κριθαριώτη με Mi-Ro και Βανδή: Δέσποινα λυπάμαι – Είστε ανάγωγοι και κλάψες

Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε λέει ο λαός και ταιριάζει απόλυτα στη νέα κόντρα που μας έρχεται από τον χώρο της μόδας. Η Σήλια Κριθαριώτη που είναι μια διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας ήταν αυτή που έκανε την αρχή σχολιάζοντας ένα φόρεμα της Δέσποινας Βανδή, δημιουργίας του διδύμου, το οποίο φόρεμα σύμφωνα με την κ. Κριθαριώτη ήταν κόπια από κάποια δημιουργία της. Οι Mi-Ro της απάντησαν και εκείνη δεν άφησε το γάντι να πέσει κάτω.

Όταν αντίκρισε το φόρεμα της Βανδή

στην πρεμιέρα της στο Fever, η Σήλια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τα δύο ίδια φορέματα και έγραψε:

«Δίδυμοι θαυμαστές μου δικό σας με αγάπη και αέναη δημιουργικότητα. Δίδυμοι θαυμαστές μου τουλάχιστον κάντε το σωστά. Δέσποινα Βανδή θλίβομαι πολύ». Χθες το βράδυ σε εκδήλωση που βρέθηκε οι κάμερες την ρώτησαν για το θέμα και απάντησε στην τοποθέτηση των Mi-Ro ότι εκείνη τους αντιγράφει.

«Ήμουν πολύ ευγενική, δεν κατηγόρησα κανέναν, είπα απλά στους θαυμαστές μου αυτό. μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αγωγή στον χώρο αυτό και κάνουν χαρακτηρισμούς τελείως άκυρους. Κι εγώ όταν είχα αρχίσει εμπνεόμουν από ιερά τέρατα της μόδας. Ουδέποτε παρουσίασα κάτι δικό τους για δικό μου. Ουδέποτε έχω μιλήσει μαζί τους. Ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι με λάτρευαν και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή τους έχω εμπνεύσει και συνέχεια τους εμπνέω. Και το έχουν πει κι οι ίδιοι. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν αγωγή και έχουν δει πολλές ταινίες της δεκαετίας του '50, του '60, μελό με τον Ξανθόπουλο, παιδιά της επαρχίας».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post «Σφαγή» Σήλιας Κριθαριώτη με Mi-Ro και Βανδή: Δέσποινα λυπάμαι – Είστε ανάγωγοι και κλάψες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα