Σεξιστική επίθεση από Υπουργό καταγγέλλει η Ντόρα

Έξαλλη με Υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία καταγγέλλει σεξιστική, αλλά και ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Σεξιστική αλλά και ρατσιστική επίθεση από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά καταγγέλλει ότι υπέστη η Ντόρα Μπακογιάννη και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας:

«Μου επιτέθηκε σεξιστικά και ρατσιστικά και τον άκουγαν και δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αντέδρασαν» είπε η Ντόρα. Τι ακριβώς όμως είχε συμβεί και βρίσκεται η Ντόρα στην κατάσταση να καταγγέλλει τον υπουργό Εξωτερικών ότι της επιτέθηκε σεξιστικά; Η βουλευτής της ΝΔ αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών δίδασκε στο Χάρβαρντ και στην Οξφόρδη προκαλώντας την αντίδρασή του. Και τότε ο κ. Κοτζιάς αντί άλλης απαντήσεως είπε: «Έχει απωθημένο έρωτα μαζί μου η κυρία Μπακογιάννη» και γυρνώντας προς αυτήν είπε: «Έχετε καταπιεσμένο έρωτα αλλά εγώ δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητά σας». Και έγινε, όπως αντιλαμβάνεστε, το έλα να δεις. Μαθαίνω ότι η Ντόρα δεν θα αφήσει την επίθεση έτσι αλλά θα βρει έναν τρόπο να το μεταφέρει και στον Πρωθυπουργό.

The post Σεξιστική επίθεση από Υπουργό καταγγέλλει η Ντόρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα