Σέξι και αποκαλυπτική Κατερίνα

15:30 4/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Παρουσιάστρια, μοντέλο, φαντασίωση και τώρα τραγουδίστρια. Η Κατερίνα Στικούδη πιο σέξι από ποτέ στο Down Town.

Από τον Γιώργο Πράτανο

Τι κάνεις αυτό τον καιρό; Πού τρέχεις;
Είμαι σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Χαίρομαι πολύ που ταξιδεύω, είναι μια περίοδος πολύ δημιουργική για εμένα.

Είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Την προσωπική σου ζωή την έχεις αφήσει πίσω;
Όχι, απλά αυτή είναι η δουλειά μου. Υπάρχει χρόνος για όλα, αν θέλουμε. Είναι στο χέρι μας να δουλεύουμε, να ζούμε, να βλέπουμε τους φίλους μας. Είναι δικαιολογία να λες σε κάποιον «δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω», για παράδειγμα.

Είσαι πάντα τόσο τυπική; Ακολουθείς κατά γράμμα το πρόγραμμά σου ή ξεφεύγεις πού και πού;
Όχι, είμαι του προγράμματος. Μου αρέσει να έχω τάξη στη ζωή μου. Με εκνευρίζει όταν κάποιος αργεί στα ραντεβού του. Από τη μεριά μου, προσπαθώ να είμαι κι εγώ όσο πιο συνεπής γίνεται. Έχω πρόβλημα με την ώρα! Προσπαθώ να μην αργώ ποτέ και έχω την απαίτηση να μην αργούν και οι άλλοι.

Τι σε αγχώνει;
Η σκέψη μήπως πάθουν κάτι οι δικοί μου. Αυτό μόνο. Μήπως δεν είναι καλά. Ο φόβος της απώλειας… Όποτε το σκέφτομαι αυτό, αγχώνομαι πολύ.

Αφιερώνεις όσο χρόνο θα ήθελες στους δικούς σου ανθρώπους;
Όχι. Η αλήθεια είναι πως τρέχω τόσο πολύ. Όσο χρόνο και να τους αφιέρωνα, πάντως, πάντα θα ήθελα λίγο ακόμη. Και υπάρχει κι ένα παράπονο στα μάτια τους…

Τέτοιο παράπονο έχει και ο καλός σου;
Όχι, γιατί προσπαθώ να βλέπω όσο πιο πολύ γίνεται τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τους φίλους μου. Κοίτα, είχα μια πολύ έντονη χρονιά. Είχα το Mega Star, το Just the 2 of Us, τα Mad Awards… Τώρα προσπαθώ να κάνω κι άλλα πράγματα, πιο προσωπικά.

Πριν δηλαδή ήσουν αυτό που λέμε «δουλειά και μόνο δουλειά»;
Μπα! Αν δεν μιλήσω με την κολλητή μου για δυο τρεις μέρες, δεν υπάρχει περίπτωση, θα τρελαθώ. Θα την ψάξω, θα της τηλεφωνώ κάθε τρεις και λίγο.

Με εκπλήσσει που έχεις κολλητή…
Πολλές, όχι μόνο μία.

Α, μάλιστα. Συνήθως οι γυναίκες έχουν κάποια θέματα με τις άλλες γυναίκες, ιδίως τις όμορφες.
Δεν νομίζω. Εγώ, ας πούμε, βλέπω πολλά κορίτσια στα live μου. Νομίζω πως έχει να κάνει με το τι εκπέμπει ο καθένας και όχι με αυτό που φαίνεται.

Δεν έχεις νιώσει, δηλαδή, να σε ζηλεύουν γυναίκες; Στη δουλειά σου, για παράδειγμα…
Αυτό είναι στη φύση του ανθρώπου. Η ζήλια δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, είναι ένα συναίσθημα που έχουν και οι άντρες – και το δείχνουν. Και βέβαια έχει να κάνει με το πόσο ανασφαλής είναι ο καθένας. Νομίζω πως, επειδή είμαι πολύ επικοινωνιακή, ο άλλος αισθάνεται άνετα μαζί μου. Δεν σκέφτεται πως έχει απέναντί του μια εντυπωσιακή κοπέλα.

Τσαλακώνεσαι;
Φυσικά και τσαλακώνομαι.

Αυτή η καραμέλα για τη «σέξι Κατερίνα» σε ενοχλεί;
Όχι. Δεν με ενοχλεί καθόλου.

Συνήθως οι γυναίκες που είναι σέξι κάνουν τα πάντα για να φαίνονται έξυπνες.
Όχι, εγώ ούτε κρύβομαι, ούτε προσπαθώ να προσποιηθώ κάτι άλλο, ούτε να αποδείξω κάτι. Είμαι ο εαυτός μου και κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα