Σεξ με… σύμβαση! – Γραμματέας υπέκυπτε στις σεξουαλικές ορέξεις πολιτικού με 4.200 ευρώ το μήνα

Συμβόλαιο με την 32χρονη γραμματέα του είχε υπογράψει περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα πολιτισμού, βάσει του οποίου εκείνη όφειλε να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», ο 53χρονος Ιταλός Λουίτζι Ντε Φάνις, φέρεται να είχε πείσει την γραμματέα του να υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου, όχι μόνο με εργασιακά, αλλά και με… σεξουαλικά ανταλλάγματα!

Το συμβόλαιο μάλιστα που είχε συναφθεί, σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα, βρέθηκε στο σπίτι της γυναίκας σκισμένο σε εκατοντάδες μικρά κομμάτια οι οποίοι κατάφεραν να το ανασυνθέσουν το όλο κείμενο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα λάμβανε αμοιβή 3.000 ευρώ μηνιαίως, πέραν του κανονικού της μισθού των 1.200 ευρώ.

Το συμφωνητικό ανέφερε ότι «ο κεντροδεξιός περιφερειακός σύμβουλος και η 32χρονη γραμματέας του θα κάνουν έρωτα τουλάχιστον τέσσερις φορές το μήνα με συνολική μεικτή αμοιβή 36.000 ευρώ το χρόνο», γράφει η Ρεπούμπλικα.

Αλλά φυσικά με όποιον δάσκαλο καθίσεις… και αυτό γιατί ο Ντε Φάνις, γιατρός στο επάγγελμα, είναι μέλος του συντηρητικού κόμματος «Forza Italia» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστός για τα σεξουαλικά του σκάνδαλα, καθώς νωρίτερα φέτος καταδικάστηκε για εκπόρνευση ανήλικης, μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο στη γειτονική μας χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα