Σε εξέλιξη η… μυστική επιχείρηση του Τσίπρα στο Αιγαίο – Επόμενη στάση: Σίκινος

Σε επιφυλακή βρίσκονται Αρχές, μαγαζάτορες και τοπικοί «άρχοντες» στα νησιά του Αιγαίου, καθώς από στιγμή σε στιγμή μπορεί να εμφανιστεί μπροστά τους ο… Αλέξης Τσίπρας.

Όχι φυσικά υπό το φόβο της επιτόπιας επιθεώρησης, της απαίτησης επίδειξης αποδείξεων κ.λ.π., αλλά διότι με τις ευεργετικές διατάξεις του 3ου Μνημονίου για τα νησιά, όλοι οι κάτοικοι αυτών θέλουν να ξέρουν αν και πότε θα φτάσει

στον τόπο τους ο πρωθυπουργός για να τον… περιποιηθούν.

Σκέψου τώρα να είσαι ο δήμαρχος της Σικίνου, όπου σύμφωνα με τα τοπικά Μ.Μ.Ε. έφτασε χθες (Δευτέρα) ο Αλέξης, και να τον δεις ξάφνου φάτσα-κάρτα μπροστά σου. Δεν νομίζουμε ότι η «πρώτη φορά Αριστερά» είναι συμβατή με τέτοιους χειρισμούς…

Αναφερόμαστε στην άκρα μυστικοπάθεια, βγαλμένη από σενάριο αντικατασκοπικής ταινίας, που καλύπτει την επινίκια (βλέπε συμφωνία με τους δανειστές) περιοδεία του πρωθυπουργού στο Αιγαίο. Μετά από τη Μήλο, στην οποία λέει πήγε τελικά με φουσκωτό (μήπως ήταν τράτα;) και όχι ιδιωτική θαλαμηγό φίλου, αφίχθη στη Σίκινο, από όπου αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μόνο που μάθαμε από τη διαμονή του εκεί είναι ότι επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά του το οινοποιείο του νησιού, ενώ πήγαν και στη Χώρα για… παγωτό. Αααα… η τοπική ιστοσελίδα «ractravelnews.gr» μας ενημέρωσε επίσης ότι έφτασε εκεί με το φουσκωτό σκάφος του Χανιώτη υφυπουργού Εσωτερικών Παύλου Πολάκη, το οποίο ονομάζεται «Ώρα» και έχει Αριθμό Νηολογίου ΤΕ661.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το ρεπορτάζ του «ractravelnews.gr». Ούτε τον δήμαρχο Μήλου, που υποστήριξε την εκδοχή ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο νησί του με φουσκωτό (και όχι με θαλαμηγό), μηδέ την είδηση – «σοκ» ότι στο νησί της Αφροδίτης έφαγε «πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο (και ουχί ας πούμε σαντορινιό)».

Οφείλουμε όμως να παρατηρήσουμε ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο σε επίπεδο… διαύγειας και διαφάνειας από τον πρώτο αριστερό πρωθυπουργό στην ιστορία της χώρας.

The post Σε εξέλιξη η… μυστική επιχείρηση του Τσίπρα στο Αιγαίο – Επόμενη στάση: Σίκινος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα