Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Παπαγεωργόπουλος – Μεγάλο σοκ από την αναβολή

Να συνέλθει από το σοκ της αναβολής και να μαζέψει τα κομμάτια του προσπαθεί τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Αν και δέχθηκε με ψυχραιμία, το περασμένο Σάββατο, την απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή της δίκης σχετική με την υπεξαίρεση χρημάτων από τον δήμο Θεσσαλονίκης για τις 16 Ιανουαρίου. Ο στενός κύκλος

του πρώην δημάρχου που συνομίλησαν αυτές τις ημέρες μαζί του, δεν κρύβοπυν πως είναι πραγματικό ράκος. Μάλιστα, η φράση που ακουγόταν συχνά από τους οικείους τους είναι πως «όλοι επιθυμούν να γίνουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές με το Βασίλη στη φυλακή».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, την ίδια στιγμή, για το νομικό επιτελείο του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ξεκινά ένας νέος κύκλος ερευνών και διαδικασιών έως τις 16 Ιανουαρίου, όπου έχει ορισθεί η δίκη. Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι πως θα γίνει νέα κλήρωση για τον ορισμό της σύνθεσης του νέου δικαστηρίου, ενώ στην πορεία προς τη δίκη θα ορισθεί και ο νέος αριθμός πινακίου, κάτι που την τελευταία φορά έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την αναβολή της δίκης του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα