Σάλος στο Twitter από τα χάχανα της Αλ Σάλεχ σε ρατσιστικό tweet του Παναγιώταρου

Τις ήδη γνωστές απόψεις τόνισε για ακόμη μία φορά με αφορμή τη θέση της Αριστεράς για να επιτρέπονται οι γάμοι ομοφυλοφίλων. Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα τραγικό σχόλιο για το ζήτημα με ακόμη πιο τραγικό ύφος, όμως η συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αν και εντόπισε από την πρώτη σχεδόν στιγμή όχι μόνο δεν το σχολίασε αλλά ξεκαρδίστηκε, αφού το βρήκε διασκεδαστικό.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έγραψε: «Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να παντρεύονται οι ...τοιούτοι» και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ έκανε retweet την συγκεκριμένη ανάρτηση μαζί με το δικό της σχόλιο που αποστόμωσε τους πάντες «χαχχαχαχαχαχαχα».

Έπειτα όμως από αυτό τα αρνητικά σχόλια – κυρίως στο πρόσωπο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ και λιγότερο προς τον Ηλία Παναγιώταρο – έπεφταν βροχή. Όσο για την συνεργάτη του κ. Βενιζέλου προσπαθούσε να μαζέψει τα αμάζευτα με πρώτη της κίνηση να διαγράψει το εν λόγω tweet, όμως ήταν ήδη αργά...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΤΟΙΟΥΤΟΙ! http://t.co/X9Kf8Ylu0i via @wordpressdotcom

— Ηλίας Παναγιώταρος (@ipanagiotaros) November 23, 2013

Τα σχόλια για τα... μάτια της Αλ Σάλεχ

@alsalech Σε διασκεδάζουν τα ρατσιστικά tweet του ναζί; Ντρέπομαι!!!

— Niko Ago (@NikoAgo) November 25, 2013

@alsalech Δείξε μου έναν που κατάλαβε το αντίθετο. Στο ρατσιστικό "αστείο" απαντάς με χαχαχαχα; Περίεργη αντίληψη του χιούμορ.

— Niko Ago (@NikoAgo) November 25, 2013

@alsalech Αυτό έχει καταλάβει όλο το τουιτερ εκτός από σένα! Εκτός από ΠΑΣΟΚ είσαι και στοκος! @NikoAgo

— Souidos (@Souidos) November 25, 2013

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα