Ρώσοι Νεοναζί: Εξευτελίζουν και βιάζουν ομοφυλόφιλους μέχρι θανάτου [Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες και βίντεο]

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ρωσία, όπου έφηβοι Νεοναζί διαπόμπευσαν ομοφυλόφιλο συνομήλικό τους από το Ουζμπεκιστάν.

Μάλιστα, το άτυχο παιδί πέθανε από τον ανελέητο ξυλοδαρμό που υπέστη. Το γεγονός έχει προκαλέσει τους ακτιβιστές και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τόσο στη Ρωσία, όσο και διεθνώς.

Επί του θέματος, ο Βαλεντίν Ντεγκτιάρεβ, ο οποίος παρακολουθεί και καταγράφει τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας Occupy Pedofilyaj, δηλώνει: «Οι βασανιστές, έδειραν το θύμα με ένα ρόπαλο για μερικές ώρες, το μαχαίρωσαν, το σημάδεψαν με μπογιά, έσκισαν τον πρωκτό του με έναν λοστό και τον γέμισαν με αφρό (που χρησιμοποιείται στις οικοδομικές κατασκευές για μόνωση). Οι τραυματισμοί φαίνεται να οδήγησαν στο θάνατό του, όπως δήλωσαν οι θύτες. Το θύμα πιθανότατα ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια, αλλά δεδομένου ότι δεν γνώριζε καλά τη ρωσική γλώσσα, κανείς δεν ήρθε να το βοηθήσει. Επίσης φαίνεται ότι οι γείτονες βοήθησαν την ομάδα στο βασανισμό του θύματος. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Δείτε τις εικόνες εδώ (Προσοχή! Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές):

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δυστυχώς όμως, η δράση των έφηβων νεοναζιστών δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο περιστατικό. Στο διαδίκτυο εδώ και μισό περίπου μήνα κυκλοφορεί βίντεό τους, στο οποίο εξευτελίζουν έναν άλλο νεαρό ομοφυλόφιλο. Οι ερωτήσεις που του υποβάλλουν είναι σκληρές, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να υπερασπιστεί ήρεμα τον εαυτό του.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα