Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες: Οι επιβάτες του Boeing είναι ζωντανοί στη ζούγκλα του Αφγανιστάν

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες θέτουν μία νέα πτυχή για το εξαφανισμένο αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών καθώς ισχυρίζονται ότι το Boeing είναι στο Αφγανιστάν και οι επιβάτες είναι ζωντανοί.

Η μαλαισιανή εφημερίδα Daily Star επικαλείται πηγή της FSB (πρώην KGB) που υποστηρίζει πως το αεροσκάφος δεν κατέπεσε

στον Ινδικό Ωκεανό. Αντιθέτως, υποστηρίζει πως το κατέλαβαν αεροπειρατές και το οδήγησαν στο Αφγανιστάν όπου και το προσγείωσαν με τους επιβάτες να είναι ζωντανοί και να «ζουν σε καλύβες, χωρισμένοι σε επτά ομάδες χωρίς σχεδόν καθόλου φαγητό».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως είκοσι από τους επιβάτες, ασιατικής καταγωγής, έχουν μεταφερθεί στο Πακιστάν.

Και αν τελικά το συγκεκριμένο σενάριο ευσταθεί, δίνει ελπίδα στους συγγενείς που για 34 ημέρες περιμένουν με αγωνία να μάθουν την τύχη των αγαπημένων τους, ακούγοντας πολλά και διάφορα που τους συγχύζουν ψυχικά. Ήδη τα σενάρια είναι πάρα πολλά, αν και οι Αρχές ισχυρίζονται πως το Boeing βρίσκεται στο βυθό του Ινδικού Ωκεανού.

Επικρατέστερα είναι αυτά για την βάση Ντιέγκο Γκαρσία, δηλαδή ότι με κάποιο τρόπο το αεροπλάνο βρέθηκε εκεί, όπως επίσης υπάρχουν και εικασίες για τρομοκρατική ενέργεια του πιλότου, που έριξε ηθελημένα το αεροπλάνο επειδή ήταν πληγωμένος με την γυναίκα του είτε επειδή ήταν ένας τρομοκράτης.

Το σίγουρο όμως είναι ότι οι συγγενείς έχουν χρειαστεί ψυχολογική βοήθεια καθώς οι Αρχές είχαν ανακοινώσει ότι είναι όλοι νεκροί και μετά από πέντε ημέρες τους ανέφεραν ότι ίσως και «να υπάρχουν επιζώντες γιατί η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή». Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα σενάρια και το «νεκρό» πλέον μαύρο κουτί δημιουργούν ένα κλίμα σύγχυσης.

Επιπροσθέτως, σήμερα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για τον συγκυβερνήτη της πτήσης MH370 που προσπάθησε να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από την περιοχή Πένανγκ της Μαλαισίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωσικές, Boeing, Αφγανιστάν,rosikes, Boeing, afganistan