Ρίνγκ: Μπουνιές έπαιξαν Μπέος – Κακέτσης έξω από νυχτερινό κέντρο

Ένα σοβαρό περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο και τον Στηβ Κακέτση συνέβη έξω από το νυχτερινό κέντρο Fever όπου τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς.

Ο επιχειρηματίας Στιβ Κακέτσης και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια μία φιλική σχέση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr,

η εμφάνιση του Κακέτση σε συγκεκριμένη αθλητική τηλεοπτική εκπομπή, η κόντρα του με μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαίρου και με δημοσιογράφο γνωστής εφημερίδας, οδήγησε στην οριστική ρήξη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο Fever, όταν ο Στιβ Κακέτσης πήγε να διασκεδάσει με την παρέα του και συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δεύτερος μόλις είδε τον Κακέτση και ενώ ήταν μπροστά σε πρώην αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού φώναξε «Αυτός ο μαλ@@ας… μου χρωστάει, δεν του χρωστάω».

Τότε ο Στιβ Κακέτσης τον έπιασε από το πουκάμισο και του ζήτησε τον λόγο. Οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν από τα τραπέζια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αναρτήθηκαν στο zougla.gr, «πρώτος ο Στιβ Κακέτσης έριξε κουτουλιά, κλωτσιά αλλά και μπουνιά στον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς ο τελευταίος να προλάβει να αντιδράσει. Ο Κακέτσης -θέλοντας προφανώς να λήξει το περιστατικό- απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα ο Μπέος να χιμήξει πάνω του και να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο».

Αν και υπήρχαν άνθρωποι που παρακολουθούσαν το περιστατικό, κανείς δεν έσπευσε να χωρίσει τους δύο άνδρες, τουλάχιστον τα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι ώστε να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα