Ρεπούση: ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή είναι ίδιοι – Καμμένος: Εσένα σε φιλούσε ο Μιχαλολιάκος;

16:45 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Συγκρούσεις άνευ προηγουμένου έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Δημοκρατικής Αριστεράς, τα τελευταία 24ωρα.

Μάλιστα η τελευταία δήλωση έρχεται από τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή.

Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει» σφραγίζοντας την θανάσιμη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο κόμματα. Η κυρία Ρεπούση κάνοντας τη Δευτέρα περιοδεία στην εκλογική της περιφέρεια στον Πειραιά, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Μπαλτάκο και το βίντεο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη και σε μία ακόμη σοβαρότερη κατηγορία λέγοντας πως τέτοια ρεύματα υπάρχουν και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ αποκάλυψε και επιθέσεις εναντίον της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους. Επικεφαλής τους ήταν ο τοπικός υποψήφιος του κ. Καμμένου».

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Είστε «χρυσαυγίτες με πολιτικά»!

Βέβαια την αρχή την έκανε μόλις λίγες ημέρες μετά ο βουλευτής ο υποψήφιος ευρωβουλετής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος χαρακτηρίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες «Χρυσαυγίτες με πολιτικά», επικρίνοντας και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις του με στελέχη των ΑΝΕΛ. «Έχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ για την ώσμωση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτοί οι χαριεντισμοί με τον κ. Καμμένο και με την κ. Ραχήλ Μακρή... Βλέπουμε για τι πρόσωπα μιλάμε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι Χρυσαυγίτες με πολιτικά» είπε, μεταξύ άλλων, στο Mega ο κ. Παπαδόπουλος.

Πάνος Καμμένος: Είσαι ένας μπουζουκόβιος προικοθήρας

Με σκληρά λόγια κατά του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδρόπουλου, μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος μέσω Twitter, τον ονόμασε «μπουζουκόβιο προικοθήρα πολιτικής κληρονομιάς»!

Από τον προσωπικό του λογαριασμό ο κ Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία του Ανδρέα Παπαδόπουλου με την σύντροφό του, Αλεξία Μπακογιάννη από νυχτερινή τους έξοδο.

Ο μπουζουκόβιος προικοθήρας πολιτικής κληρονομιάς να είναι προσεκτικότερος με τους ΑΝΕΛΛ. Ο έφεδρος Μητσοτακικός... pic.twitter.com/Ap9GkKanVj

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) April 7, 2014

Απάντηση- αστραπή από τον Πάνο Καμμένο

Μάλιστα, η κόντρα φαίνεται να έχει φουντώσει για τα καλά αφού ελάχιστες μόνο ώρες από τη στιγμή που οι δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση για το επεισόδιο στα Χανιά και τις «απόψεις» της για τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος σπεύδει να δώσει τη δική του απάντηση και πάλι μέσω Twitter, γράφοντας τα εξής:

Μην φοβάστε κα.Ρεπούση τους ΑΝΕΛΛ όπως λέτε στο Βήμα στην Κρήτη μαύρα φορούν ολοι. Τα χειροφιλήματα των Μιχαλολιάκων; pic.twitter.com/qI2oxxP21V

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) April 8, 2014

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα